نوشته اصلی توسط asc پ.ن :
تواریخ احتمالی 1 شنبه 30 شهریور 4 شنبه 2 مهر 1 شنبه 6 مهر
نوشته اصلی توسط AkbaR تواریخ احتمالی 1 شنبه 30 شهریور 4 شنبه 2 مهر 1 شنبه 6 مهر میخواستیم اشاره کنیم
نوشته اصلی توسط Sajjad خدایا ما از کجا به کجا رسیدیم سر البوم قبلی یادمه من و الی رو از فنز اخراج کرده بودن حالا سر این البوم شدیم خبر رسان الی یه هفته دیگه غیبت داشت اینجارم می گرفتی
نوشته اصلی توسط AkbaR تواریخ احتمالی 1 شنبه 30 شهریور 4 شنبه 2 مهر 1 شنبه 6 مهر + تمامی روز های پایانی شهریور که بازار خرید لوازم التحریر شلوغه
نوشته اصلی توسط AkbaR الی یه هفته دیگه غیبت داشت اینجارم می گرفتی میخواستم کودتا کنم ، ولی منتها ارتش ( امیرالمومنین ) طرف الی بود ، نتونستم ارتش رو به خودم وفادار کنم عین تسو
نوشته اصلی توسط AkbaR تواریخ احتمالی 1 شنبه 30 شهریور 4 شنبه 2 مهر 1 شنبه 6 مهر در کل تو مدرسه ها
نوشته اصلی توسط Sajjad میخواستم کودتا کنم ، ولی منتها ارتش ( امیرالمومنین ) طرف الی بود ، نتونستم ارتش رو به خودم وفادار کنم عین تسو باید از برادران خونیِ گروه سینجول کروشه باز ام اس بی اچ کروشه بسته کمک می گرفتی
نوشته اصلی توسط AkbaR باید از برادران خونیه گروه سینجول کروشه باز ام اس بی اچ کروشه بسته کمک می گرفتی دیوث فامیلیش هم ایرانی نیستا
پارو مدرسه ای ميشه
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 213 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 213 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن