Musicbaran Label Exclusive Release Album
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بله سه سال پیش بود الانم که اینجاس کار عمه من بود همچی میگه پیج زدم یکی ندونه انگاری رفته زاکربرگ تاییده گرفته بعد پولی دلاری واریز کرده خب پیج زدی دیگه شق القمر نکردی که
اخار سیزده بت دادم نذاشتی رو وب ؟
مرتیکه تو بگو من لازم باشه راز رو نیگه دارم نه اینکه مطالب تو وب و پیج دیگه لو رفته من انتشارش میدم بش نمیگن لو دادن
در حال حاضر 543 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 543 مهمان ها)