⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شعرای آلبومو نمیگم
شعرای دیگه شو هم بذارررر
عزیز من میگم همشو گذاشتم همیجا ..
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یوسفو چی میگین په !!!! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
یه وبلاگی بود که قبلا مطالبشو میخوندم ولی الان حذفش کرده و /ادرسشو تغیر داده . یه راهی هست که بتونم آدرسشو پیدا کنم ؟> ی
سینجول منتظر ویدئوت هستیم !!!!توضیحاتی در مورد موزیک ویدئوی " به رقص آ "از هر نفر حدودا 10 ثانیه یا شاید هم کمتر میره توی ویدئو اما شما تمام یا قسمت زیادی از آهنگ رو بازی کنید که دست تدوینگرمون برای میکس و تدوین کردن فیلم باز باشه تا بهترین حالت های اجرای شما توی ویدئو قرار بگیره .فیلمبرداری با کیفیت بالا باشه ، کیفیت صداتون مهم نیست چون با صدا کاری نداریم اما کیفیت تصویر هر چی بالاتر ، بهتر .ویدئو رو آپلود کرده و به همین اکانت من توی فیس بوک pm کنید . اگر سوالی در مورد آپلود داشتید و مشکلی براتون پیش اومد حتما از من سوال کنید تا راهنماییتون کنم .در فضای آزاد فیلم برداری کنید . اگر هم توی خونه فیلم برداری میکنید به پس زمینه توجه کنید که خیلی شلوغ نباشه .علاوه بر قسمت هایی که نیاز هست شما آهنگ رو لب خوانی کنید ، برای قسمت های بی کلام موزیک که گیتار نواخته میشه هم نیاز به ویدئو داریم . برای این کار شما میتونید حتی برقصید ...البته یه نوع رقص درخور که بشه توی ویدئو قرارش داد و اینکه به ریتم گیتار هم مربوط باشه . برای اون قسمت اگر دوستان کوردی یا ترکی دسته جمعی برقصند خیلی بهتره .حتما هم نیاز نیست رقص باشه . میتونید برای اون قسمت ایده های جدیدی خودتون ابداع کنید . مثل دور هم خوش بودن و با هم شوخی کردن و لذت بردن .محدودیت جنسیتی وجود نداره و خانم ها هم میتونند شرکت کنند .توی کلیپ خوشحال باشید و عکس العمل های مثبت از خودتون نشون بدید . البته باز هم در این مورد یه سقفی برای خودتون قرار بدید که ازون جلو تر نرید که بتونیم کلیپتون رو توی موزیک ویدئو قرار بدیم و مشکلی ایجاد نکنه .ویدئوهاتون اگر دسته جمعی باشه ، خیلی بهتره .اگر با لباس های محلی میتونید اجرا کنید که عالی میشه . ( مخصوصا دوستان کورد زبان که فکر کنم براشون مقدور باشه )سوالی اگر بود حتما بپرسید تا بدون هیچ ابهامی کارتون رو انجام داده باشید .پایان مدت ارسال ویدئو های شما : 20 تیر میکس و تدوین حرفه ای : معین رنجبرانتشار : 7 مرداد 1393 ... شب تولد محسن جان از وبسایت و پیچ رسمی و سایت های معتبر موسیقیبرنامه ای هم برای تبریک تصویری تولد از طرف مخاطبان برای محسن عزیز در نظر گرفته شده که به زودی اعلام خواهد شد .
سلام بچه ها اگه تونستید شعرای پارو به خصوص خوابو واسم بزارید بدجور تو کفشم مرسی
در حال حاضر 43 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 43 مهمان ها)