نوشته اصلی توسط Herzeleid جسن جواب منا ندادی اون خانم کی بود قل سوم رُ اورد؟؟ جواب دادم که دخترخاله ی زنداداشم بود
نوشته اصلی توسط Herzeleid به عشق خودت تحویل نمیگیری ؟
نوشته اصلی توسط ahmadsp به عشق سه قلوها
H_alone3
نوشته اصلی توسط HASSAN اسماشون چیه ؟ هر سه تاشون پسرن ؟
نوشته اصلی توسط DePreSso این که شما گذاشتی غزله . نه فکر نکنم نه نیست آره .... نمیشه خوند اما محسنه دیگه قابل پیشبینی نیست واسه همین شک دارم
نوشته اصلی توسط Gsshop والیبا باختیم ؟ نه ریدیم
نوشته اصلی توسط A M I R دخترا ناقص العقلن اصلا عقل ندارن که بخواد ناقص باشه یا کامل
نوشته اصلی توسط Mo$en رو تحلیل و تجزیه آهنگ های روز دنیا رو من حساب باز کن همه تو سایت من و به نام انالیزگر میشناسن کمکی بود در خدمتمتتونم [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نوشته اصلی توسط HASSAN دست کم گرفته بود شالکه رو انریکه دیوث هم اینیستا و بوسکتس و راکیتیچ رو بازی نداد بزور آپوئل رو 1-0 بردیم ها والا هیچ تیمی رُ نباس دست کم گرفت خصوصا اگر المانی باشه البته واسه ما مهم بازی سیتیه این جا رُ صعود میکنیم
نوشته اصلی توسط ahmadsp اسماشون چیه ؟ هر سه تاشون پسرن ؟ هیوا , هیراد , هامون آره
نوشته اصلی توسط daniyal با گوشی که نمیشه شکلک گذاشت؟! چرا نشه؟ بابا دوروغ که نميگم که
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 219 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 219 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن