نه ممد که اومده دیگه لیو نمیده واسه من پا قدمش خوبه فقط رفرش اتومات هنوز خرابه
نوشته اصلی توسط mohammad بالاخره امروز نتم وصل شد بدبختی اینه از شاتل به اسیاتک انتقال دادم شاتل
نوشته اصلی توسط mohammad تو این دو هفته رئال به ما رفته نمیدونستم اینقد خبر منفی هست یاد سال سوم مورینیو افتادم گرونترین تیم تاریخ
نوشته اصلی توسط ehsan1361 نه ممد که اومده دیگه لیو نمیده واسه من پا قدمش خوبه فقط رفرش اتومات هنوز خرابه واسه لنگ و درخشان هم پا قدمم خوبه هنوز تو کف حمله مایلی کهن به فردوسی پورم
آسیاتک
مورینیو بی نظیره
نوشته اصلی توسط mohammad واسه لنگ و درخشان هم پا قدمم خوبه هنوز تو کف حمله مایلی کهن به فردوسی پورم ینی رید به فردوسی پور فقط بغض کرد آخرشو خراب شد
نوشته اصلی توسط HASSAN گرونترین تیم تاریخ ولی با این حال غارسا بیشتر خرج کرده مثه پارسال هیچ امیدی به تیم ندارم پارسال برعکس دراومد امسال بعید میدونم فعلا باشگاه داره میره تو کار یورگن کلوپ
نوشته اصلی توسط HASSAN شاتل شاتل اسیاتک تنها شرکتی که فیبر نوری ارائه میده اسیا تکه منم مجبور شدم اسباب کشی کردیم گاییده شدم
نوشته اصلی توسط mohammad ولی با این حال غارسا بیشتر خرج کرده مثه پارسال هیچ امیدی به تیم ندارم پارسال برعکس دراومد امسال بعید میدونم فعلا باشگاه داره میره تو کار یورگن کلوپ :| عنجلوتی به این خوبی! عوضش نکنید باو
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 193 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 193 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن