آیت الله نکونام :به طلبههایم میگویم فرش زیر پایتان را بفروشید و تبلت بخرید
«ما با این که این همه حلق اینترنت را فشار داده ایم و سرعت اینترنتمان در حد گاری است، بچه های مدرسه نرفته ما همه با اینترنت و کامپیوتر کار می کنند. بچه ای دادگستری را هک کرده و التماسش می کنند که آبروی ما را نریز... از نظر هوش و استعداد و نیروی انسانی جوان هم سرآمد دنیاییم. دختر ایرانی بلند می شود می رود امریکا جایزه برتر ریاضی را می گیرد اما الان در کشورمی گویند آقا این موهایش پیدا است، چارقد سرش کن که گوشهایش پیدا نباشد.»
این بخشی از سخنان آیت الله «محمدرضا نکونام»، از استادان حوزه علمیه قم در جمع تعدادی از دانشجویان تهران است او در پاسخ به پرسش های دانشجویان گفته است: «من می گویم ما به جای حلزون شدن، سوار این قطار جهانی شویم. من به طلبه هایم گفتم بر شما واجب است که فرش زیرپایتان را بفروشید و بروید لپ تاپ یا تبلت بخرید. گفتم اگر نتوانید برای یک میلیارد حرف بزنید، مفت نمی ارزید. مسلمان کسی است که متمدن باشد، متدین باشد نه خرفت باشد... علم رسانه ای ما باید در سطح جهانی باشد و راحت با دنیا دیالوگ کنیم. با این کار، به قدرت می رسیم و این روند با سرعت حلزونی میسر نمی شود.»
وی ماهواره و فیسبوک را قدرت توصیف کرده و گفته است: « خر مفت است، بپرید روی آن و بروید. بلد نیستید سوار شوید، بروید دنبال کارتان. اما این آقا نمی تواند از این سیستم، از این اینترنت، از این فیسبوک استفاده کند، می گوید همه اش حرام است. الان چند نفر از آقایان می توانند با کامپیوتر کار کنند؟ دنیا رشد کرده است، دست ما هم نیست. از این هم بیشتر رشد می کند...
واجب شد کلیات دیوان نکو رو بخرم