نوشته اصلی توسط Milad دوست دختر رفیقم سیگاریه. جفتی با هم سیگار میکشن دقت كردي توو اراك داره اين قضيه همه گير ميشه
نوشته اصلی توسط mahdi دو تا لینک جدا بزار یکی کل البوم یکی تک تک قطعات نه ديگه تا بيام تك تك قطعات رو بذارم طول ميكشه يه لينك مستقيم ميذارم همه مثل گشنه ها دانلود ميكنن
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! دقت كردي توو اراك داره اين قضيه همه گير ميشه اره طبیعی شده ... خیلی چیزا
هرکه او بیدارتر پر دردتر....
نوشته اصلی توسط mahdi Only a Women انریکرو دوست داشتم تا وقتی که رفت با اون پیتبول نقطه چین
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! آهاااا تنكيو وري ماچچ هنوز پيانو ميري حامت ؟ الان دو ساله کلاس نمیرم ولی خودم نت میگیرم بزورم که شده بیشتر جلو میرم
.
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! دقت كردي توو اراك داره اين قضيه همه گير ميشه باو سیگار از هوای اراک پاک تره والا ما یه رفیق سالم به خودمون ندیدیم
Hero Enter Viva Real Madrid
نوشته اصلی توسط Milad دوست دختر رفیقم سیگاریه. جفتی با هم سیگار میکشن من اصلا خوشم نمیاد بعضیا سیگارو کلاس میدونن
نوشته اصلی توسط mahdi Only a Women only majid
چونــ اونمـ نیستــ پســ کلنـــ هیچیــــــــــــ ـ ـ ـ
نوشته اصلی توسط mahdi والا به خدا يادته اينجا وان آف پيمون ماني من تو الي ممر امير موري اون يكي پيمان و الباقي بچه ها سالي دو سه بار يه دختري ميومد رد ميشد البته به غير از چند نفر كه پاي ثابت بودن
نوشته اصلی توسط mali68 انریکرو دوست داشتم تا وقتی که رفت با اون پیتبول نقطه چین اهنگی که پیتبول توش باشه اصلا گوش نمیدم اکثرا کارای خودش و اهنگهایی که تنهایی میخونه bailando رو البته خیلی خوب خونده بود ویدیوش هم خیلی قشنگ بود
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 147 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 147 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن