نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! الي دوست دختر نداشت الآن مياد سراغت داشت داشت یوزرش مربا بود اسمش زهرا بود
نوشته اصلی توسط mali68 پس ترشیدی نه اتفاقا الان دختر سالم بخوای پیدا کنی ترشیدی
Hero Enter Viva Real Madrid
نوشته اصلی توسط mahdi یادت رفته ؟ کجایی باو نه والا يادم نمياد بذار يكم به مغزم فشار بيارم
نوشته اصلی توسط DePreSso چه میدونم نزدن کم کم تموم کردن ...
هرکه او بیدارتر پر دردتر....
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! نه والا يادم نمياد بذار يكم به مغزم فشار بيارم شیمبلی آدرس و جزئیات رو فاش کرد
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! آقا شما يادتون نمياد اين الي قبلا يكي از شورشي هاي باران بود اينقدر تايپيك درباره چاوشي زد كه مدير سايت مقرر كرد كه اگه به غير از تايپيك آلبوم تايپيكي زده بشه حذف ميشه الي رو سه چهار بار بن كردن اره خیلی کله شق بود درست مثل الانش من از طرف محمدرضا اومدم باران . اولش فنز بودم
نوشته اصلی توسط Milad اونروز من یه نفرو دیدم سیگار میکشه کلا از زندگی ساقط شدم پسره تو دوران دبیرستان هر روز با خودش دهانشو میوردا الان داره بهمن دو....میکشه آدم شرمش ميشه به خدا يه روز بيا قرار بذاريم بريم بيرون
نوشته اصلی توسط DePreSso اره خیلی کله شق بود درست مثل الانش من از طرف محمدرضا اومدم باران . اولش فنز بودم نه که الان نیست
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! آدم شرمش ميشه به خدا يه روز بيا قرار بذاريم بريم بيرون اشتباه گرفتی میلاد پسره
نوشته اصلی توسط mahdi نزدن کم کم تموم کردن ...
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 118 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 118 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن