نوشته اصلی توسط ahmadsp نمیخوای بگیریش ؟ تو یه 4 قلو بیار بزن رو دست داداشت استغفرالله من گه بخورم ازدواج کنم
نوشته اصلی توسط mahdi نگرفتی منظورمو از دسته دومی امین نه والا بگو ببینم
نوشته اصلی توسط Milad فیلم قدیمی زیاد دارم دی وی دی ولی همشون خش گرفتن فقط تونستم اینارو کپی کنم من 60 70 گیگ دارم کل فیلمای وثوقی رو خریدم
فقظ موظب باش نسخه ریفر بهت نندازن میلاد چون نوکیا ریفر زیاد داره
هرکه او بیدارتر پر دردتر....
نوشته اصلی توسط mahdi سونی با همین قیمت این انتظارات رو براورده میکنه ویندوز فون کجا و اندروید کجا
نوشته اصلی توسط Herzeleid انگار ما چقدر میخوایم عکس بگیریم حالا از گوشی 400 500 چه انتظاراتی دارن ملت یه زمانی n73 داشتیم بهترین دوربین تو دوران خودش بود ولی کلا 2 تا عکس باهاش نگرفتم از دوران اوجم تا الان که گوشیم 1100 شده کلا 10 تا عکس نگرفتم
Hero Enter Viva Real Madrid
نوشته اصلی توسط Herzeleid قدیمی زیاد دارم رو دی وی دی! ولی حوصلم نمیگیره تکراری ببینم....یه جورایی کشش نداره فیلماش دیگه جدیدا هم کم و بیش داریم اگر چه بیشتر قبل 90 بعد اون کمتر دیدم بوتیک رئیس سلطان عروس ایران قدیم دیدی ؟ از بهروز؟
نوشته اصلی توسط Herzeleid نه والا بگو ببینم ناراضی زایده دسته دومیش هم زیاده بالطبع
نوشته اصلی توسط ahmadsp من 60 70 گیگ دارم کل فیلمای وثوقی رو خریدم منم همین الان 70 گیگ دارم
نوشته اصلی توسط HASSAN استغفرالله من گه بخورم ازدواج کنم از هر چی بترسی به سرت میاد
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 610 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 610 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن