مثه اینکه سیاوش قمیشی آخر هفته اوکی شده
یعنی به فیس بوک ریپورت میده رادیو جوان؟؟؟اونا جچوری میتونن مثلا یه پست توی موزیک بارانو پاک کنن
اون وقت این آهنگایی که میگی رادیو با لیبل خودش داده به ای تنونز یعنی با اجزه محسن این کارو کرده
اون وقت این طوری که تو میگی آهنگ داریوش رو تو زود تر زدی مگه چطوری آهنگ به دستت رسیده اگه رادیو اهنگو خریده بوده که فقط دست اون بوده چطوری دست تو رسیده اول
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تا کهنه نشده نامردا وقتی گفتم 3-1 به فرانسه میبازیم ریختین سرم و به خاطر یه ست محاکمه شدم حالا که روسیه رو درست گفتم کسی صداش در نمیاد
در حال حاضر 235 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 235 مهمان ها)