برزیل لهستان
ست دوم 19 19
این قسمت ک کلا مستند دفاع مقدس بود![]()
فقط میخواستم شکل خودم باشم...
از لهستانم مثله کارگردان معراجی ها متنفرم
«آواز خواندن در توالت»
چند سال پیش ترانهی «کازابلانکا»ی من برای اجرای موسیقیایی به «رضا رویگری» واگذار شد و با حذف چند بیت و به شکل ناقص و با یک ملودی و اجرای بد در آلبومی به همین نام منتشر شد که این اجرای بد به خودی خود برای من اتفاق تازه و غریبی نیست، به خصوص در بخش مجاز موسیقی که اغلب تفالهای از ترانهی اولیه رخصت و فرصت انتشار در آلبومها را مییابد اما تا آنجا که شنیدهام و ندیدهام – چون نزدیک به دَه سال است در کل شبکههای صدا و سیما را ندارم و نمیبینم - ایشان بخشهایی از آن ترانه را - بدون اجازه از من - در سریالی با نام «معراجیها» خواندهاند و این اتفاق - به دلیل سبقهی چماقناکِ کارگردان آن مجموعه - اسباب پرسش برای خیلی از مخاطبان شده. پس در همین یادداشت اعلام میکنم که در این مورد هیچگونه هماهنگیای با من نشده و خواننده احتمالن گمان کرده ترانه هم مثل کت و شلوار است که میتواند بخرد و در هر مراسمی – از عروسی و بعلهبرون گرفته تا ختم و ختنهسورون – از آن استفاده کند و به دلیل این که قانون حق مؤلف به طور کلی در سرزمین ما یک شوخیست، نمیشود جلوی اتفاقاتی از اینچنین را به شکلی سریع و قانونی گرفت و متاسفانه خواننده، ترانه را در هر جایی بخواهد اجرا میکند. چه بر استیج کنسرت و خالتور رفتنهایش و چه در هر فیلم و سریالی که بخواهد و حتا در توالت و زیرِ دوش! بسته به فهم خود خواننده است که در مواردی اینچنین با ترانهسرا مشورت کند و از او اجازه بگیرد یا نه. تا آنجا که پیداست ناخواننده – بازیگرِ یاد شده از این فهم بیبهره بوده که سرخود دست به این کار زده. درهر حال من با این یادداشت بیخبری و ناخرسندی خود را از این اتفاق اعلام و به آن جنابِ آوازخوان گوشزد میکنم تکرار مواردی از این دست را بدون جواب نخواهم گذاشت. //
یغما گلرویی
30 / شهریور/ 1393
ريد به رويگري![]()
خواننده احتمالن گمان کرده ترانه هم مثل کت و شلوار است که میتواند بخرد و در هر مراسمی – از عروسی و بعلهبرون گرفته تا ختم و ختنهسورون – از آن استفاده کند
دهنت يغما
برزيل
لهستان1
1(
(25
1822
25
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لهستان ول کن ماجرا نیست.ما باید می بردیمشون تا اینجوری شاخ نشن
غصه لهستانم باس بخوریم؟![]()
فقط میخواستم شکل خودم باشم...
در حال حاضر 111 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 111 مهمان ها)