فک کنم این همون عکسیه که دختره باهاش انداخت
فک کنم این همون عکسیه که دختره باهاش انداخت
يخبندوناي قطبي ِ چشمات بهترين ترك سال بود
قيافه رو
انگار از پرواز جا مونده
مونا برزويي آدم بيخودي ِ
به خاطر يه باع منو بلاك كرد
حسین علیزاده توپید به حافظ
وی ادامه داد: من به همه رویدادها در وهله اول با نگاه مثبت نگاه می کنم اما باید به این نکته هم اشاره کنم که اغتشاش در انواع موسیقی وجود دارد. به عنوان نمونه مثلا به موسیقی رپ مجوز می دهیم یعنی چه؟ چون اصولا رپ خلاف جریان حرکت می کند و اینها موضوعاتی است که منجر به اغتشاش می شود که باید برای حل آن همه کمک کنیم.
این نوازنده صاحب نام موسیقی ایرانی بیان کرد: دوستان عزیز بیاییم یاد بگیریم که از انتقاد ناراحت نشویم و قدرکسانی را بدانیم که سابقه طولانی در موسیقی دارند. شما باید بدانید که راهنمایی بسیاری از این استادان برای نقد کارهای شما به گونه ای است که شما باید به این راهنمایی افتخار کنید. علیزاده با نام بردن از هوشنگ کامکار و اعلام حمایت رسمی از او برای نقد آثار موسیقایی توضیح داد: در حال حاضر بسیاری از هنرمندان هستند که توهم نوآوری دارند. متاسفانه ما فقط تقلید می کنیم و تحولاتی که در جریان موسیقی در دنیا اتفاق می افتد را نو تر از موسیقی خودمان می دانیم در حالیکه ما در فکر خود نباید ایران و هویت ایرانی را فراموش کنیم. به اعتقاد من تحول در این نیست که سازها را تلفیق کنیم. ما باید بدانیم که جایگاه موسیقی و نوع موسیقی چیست و در کجا قرار دارد.
وی گفت: در شب جشن موسیقی ما من اعاده حیثیت می کنم از هوشنک کامکار که این روزها با او بد برخورد شده است. ما باید با زبان موسیقی به نقدها پاسخ دهیم نه با بی احترامی و بد صحبت کردن. ممکن است امشب خیلی ها از این حرف های من خوششان نیاید اما من باید بگویم که جوان ها فکر نکنند که نگاه دیگری دارند و گویی از کره دیگری به زمین آمده اند و البته این نظر را هم دارند که هرچی موسیقی تقلیدی تر باشد ایرانی تر و موفق تر است. آهنگساز آلبوم « باده تویی» تصریح کرد: 35 سال است که به طور درست موسیقی را به مردم و آن چیزی که توده مردم به آن احتیاج دارند، نشان نداده ایم. البته در این میان رسانه ها به ویژه رادیو و تلویزیون هم نقش اساسی دارند که به این نقش درست نمی پردازد و باعث تنزل موسیقی هم شده است و ای کاش زمانی برسد که به سلیقه مردم هم احترام بگذاریم.
در حال حاضر 736 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 736 مهمان ها)