نوشته اصلی توسط mali68 یاد فیلم کالیفرنیا با بازی برد پیت افتادم ندیدم
نوشته اصلی توسط Herzeleid پیشنهاد که تا دلت بخواد اما بستگی به سلیقت داره! بیشتر کدوم ژانر میپنسدی؟؟ چند تا از فیلما و سریالایی که دوست دارشتی بگو تا ببینم چه جوریاست؟؟ واکینگ ددو دوس دارم..ومپایر واسه وقتی دلم میخواد 20 سالم باشه میبینم.فیلمای خارجیم کالیفرنیا و این فیلمه که دختر پسره سرطان داشتن و سون و ...
نوشته اصلی توسط AkbaR ندیدم پیشنهاد میدم ببینی
نوشته اصلی توسط mali68 طنزه؟میگم ادم امضا و اراتارتو میبینه یهو پرت میشه زمان شاه دلش فردین بازی میخواد اره قشنگه ملک مطیعی وثوقی فردین ندیدی ببین
نوشته اصلی توسط Herzeleid نگو نگو یه وقت مرغ امین تو راه حسن رُ بدبخت میکنی دستی دستی میره ها بره چی میشه
نوشته اصلی توسط ahmadsp بالا 1 گیگ چیزی دانلود نمیکنم میلاد بیکاری بیاد بت لینک بد م فیلم دانلود کنی باو کلش دوشب نهایت سه شب شه قرار نیست 3 سال طول بکشه که فیلم که اصلا نگاه نمیکنم مگر خیلی شاخ باشه سریال هم باید قشنگ باشه
Hero Enter Viva Real Madrid
نوشته اصلی توسط Milad اجرا نکنه بهتر دیگه جفت هاردام دارن میترکن از بس پر شدن تازگیا چیزی رو دل نمیزام این رو هم که گذاشتم فقط میخوام شرکت پر رو نشه وگرنه عمرا بشینم بازی کنم دیوث چورن دانلود کن بعدا ازت بگیرم
نوشته اصلی توسط AkbaR ندیدم تحویل نمیگیری
اقا اروم تر هاست رُ به ما دادین
نوشته اصلی توسط mali68 واکینگ ددو دوس دارم..ومپایر واسه وقتی دلم میخواد 20 سالم باشه میبینم.فیلمای خارجیم کالیفرنیا و این فیلمه که دختر پسره سرطان داشتن و سون و ... مگه الان چند سالته ؟
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 300 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 300 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن