نوشته اصلی توسط HASSAN تایید چه عجب یکی پیدا شد بفهمه
ملی درد کشیده میفهمه
نوشته اصلی توسط Herzeleid زیاد میخوندم قبلا...جدیدا کمتر اگر وقت کنم قطعا بازم میخونم دوباره و سه باره نمیدونم... کلا کاری به کارش ندارم دیگه ..... صادق تهش پوچیه..کار به کارش نداشته باشیم یه روز یه جایی باهات کار داره..اون روز یاد حرفام بیفت
نوشته اصلی توسط Herzeleid اوکی! دلم ميخواد با دقت گوش بدي : چشمامو بستم از كنارش رد شدم چشماشو بسته تا نبينه بد شدم هر كاري ميكنم ازم نميگذره حسي كه بين ماست از عشق بيشتره
مادر جان زدی تو کار شعر و شاعری ؟
نوشته اصلی توسط asc به هیچکدوم امیدی ندارم از نظر من فریدون با غریبه شروع شد وهمون جا تموم شد باز صادقی اون آلبومی که بدون سازهای الکترونیک هست شاید یه نوآوری باشه جالب دربیاد صداشونو دوست دارم من... امیدوارم خوب باشه فریدونم قدر خودشُ ندونست متاسفانه
روزگار عجب کارناوالیه ...
نوشته اصلی توسط mali68 نمیخوام بگم تو زندگیتون مشکل ندارینا ولی حس میکنم احتیاج به یه درد بزرگ دارین.بگذریم.ناراحت نشین از دستم نمیدونم چیز امید بخشی تو زندگیت هست یا نه ولی همچین چیزی تا هزار فرسنگی من وجود نداشته و نداره
نوشته اصلی توسط ehsan1361 روزگار عجب کارناوالیه ... تو فاز دپ برندار باووو..بخند به یاد کافی شاپای کل تهرون
نوشته اصلی توسط ehsan1361 مادر جان زدی تو کار شعر و شاعری ؟ نه احسان بعضي موقع ها ما نياز داريم يه تلنگر بهمون بخوره تا از احساس خمودگي دربيايم
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 219 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 219 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن