نوشته اصلی توسط mohammad هیچ امیدی به قبولی نداشتم ولی حالا که رسمی شد بدجوری حالم گرفتس همیشه این طوریه حالا خدمتم اون جورا که میگن بد نیس حداقل 2 سال بی دغدغه ای دیگه!
نوشته اصلی توسط Herzeleid همیشه این طوریه حالا خدمتم اون جورا که میگن بد نیس حداقل 2 سال بی دغدغه ای دیگه! پشت باغ مولوی
نوشته اصلی توسط mohammad پشت باغ مولوی
اقا حرف از خدمت نزنید که دلم اشوبه.صبح دارم میرم دنبال کارام،دعا کنید معافیتو بگیرم راحت بشم
اولین باره کنکور قبول نشدم
نوشته اصلی توسط Chavoshi اقا حرف از خدمت نزنید که دلم اشوبه.صبح دارم میرم دنبال کارام،دعا کنید معافیتو بگیرم راحت بشم سخت نگیر اینم یه دوره ای ایشالا که میگیری معافی رُ
Chavoshi
نوشته اصلی توسط Herzeleid همیشه این طوریه حالا خدمتم اون جورا که میگن بد نیس حداقل 2 سال بی دغدغه ای دیگه! بزار کسایی که رفتن خدمت از خدمت حرف بزنن
Hero Enter Viva Real Madrid
نوشته اصلی توسط mohammad اولین باره کنکور قبول نشدم خواستی بری خدمت بیا تجربیاتمو در اختیارت بزارم دیوث بازی ساعت چنده
نوشته اصلی توسط Milad بزار کسایی که رفتن خدمت از خدمت حرف بزنن خواستم ته دلش خالی نباشه دم رفتن و الا کیه که ندونه چه جهنمی
نوشته اصلی توسط mohammad هیچ امیدی به قبولی نداشتم ولی حالا که رسمی شد بدجوری حالم گرفتس
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 156 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 156 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن