اين موسيقي ِ ما چرا خبر آلبوم محسن رو نميزنه
تشكر هم كرده از اين ننه زاده
پس چه غلطي ميكنه
اين موسيقي ِ ما چرا خبر آلبوم محسن رو نميزنه
تشكر هم كرده از اين ننه زاده
پس چه غلطي ميكنه
میگن عکسای خاک بر سریه اما واتسون هم تو راهه
چه بلاتکلیفم..وسط این بحراااااااااااان..تو کجایی "پارو"..تو کجایی الان :|
همه جا تاریکه، برق کلا رفتـــــــــه..بی تو "قطعه آب"و..برق و شعر و نفتِ
بی تو جنگ سوم تو جهانم رخ داد...همه ی گلهارو گولُه پاسخ داد
پست ممر
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
10 hrs ·
میدونم عده زیادی از شما دوستان عزیز در جریان شب گذشته و برگزاری دومین جشن سالانه موسیقی هستید فرصت رو مناسب دیدم که توضیحاتی پیرامون این مناسبت داشته باشم
اولا به همه دوستان و همکارانم که مفتخر به دریافت تندیس شدند تبریک میگم و ارزو میکنم همیشه بیش از پیش بدرخشند
شاید خیلیهاتون میدونید که در دوره قبل بنده هم مورد لطف قرار گرفتم و تندیس بهترین اهنگساز رو از این جشن دریافت کردم
اما متاسفانه به دلایل متعدد و ادامه ممنوع الکاری اجازه حضور در تالا وحدت رو در کنار روزبه بمانی که به عنوان بهترین ترانه سرا تندیس گرفته بود پیدا نکردیم و این تندیسها بعد از مدتی از طرف برگزارکنندگان محترم به دست ما رسید
و اما در شکل ممنوع الکاری خودم که همچنان ادامه داره و در فشار روانی و دلسردی این فرسایش دیروز بعد از سالها شاهد یه اتفاق شیرین بودم و اونم رفع ممنوعیت کاری روزبه بمانی و حضور این همکار عزیز در یک فرصت رسمی و دریافت مجدد تندیس بهترین ترانه سرای این دوره جشن بود خوش حالم که از این به بعد دیگه اثارش مصادره و بی نام و نشون منتشر نخواهد شد و امیدوارم روند نظازتی باقی دوستان رو هم از این فشارها خارج کنند
این روزها که مشغول کارهای نهایی البوم احسان خواجه امیری دوست مهربانم هستیم که به زودی خواهید شنید زیبا ترین اتفاق این سالهارو که در من احساس شیرینی متبلور کرد رو دوست داشتم با شما دوستان تقسیم کنم
به امید ادامه این اتفاقهای خوب
در حال حاضر 268 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 268 مهمان ها)