نوشته اصلی توسط iman دگ خبر رسمی داره میرسه ک کار از محکم کاری عیب نمیکنه
H_alone3
نوشته اصلی توسط ehsan1361 امشب منتظر باشین تا خبر موثق آلبوم رو بگیرم اینطور نمیشه که هر کی یه چیزی بگه که میرم از طرف میپرسم ببینم خبر داره یا نه خدایا توبه
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! ميترسم اس ام اس رو نگه داره البته شماره مو دارن به گا رفتم. برم خطمو عوض كنم نه بابا مگه بیکاره اس ام اس نمیخوای میشه زنگ زد و عذرخواهی کرد! یا روز شنبه گوشیتیو بدی یکی دیگه جواب بده بگه تشریف بردن اخرین راه اینه بگه خط واگذار شده
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! ميترسم اس ام اس رو نگه داره البته شماره مو دارن به گا رفتم. برم خطمو عوض كنم نترس گوزو
نوشته اصلی توسط ehsan1361 کار از محکم کاری عیب نمیکنه فقط نیای بگی بعد محرم ربیع الاول
فقط میخواستم شکل خودم باشم...
نوشته اصلی توسط tandis_m لس آنجلسي بميري تو ميخواستم يه آهنگمو برات پخ كنم اعع پخ کن ببینم گفتمت که یه زمان تدریس گیتار میکردم یکم شعور موسیقیایی دارم
نوشته اصلی توسط Sajjad خدایا توبه
نوشته اصلی توسط Herzeleid یا یکشنیه میاد که احتمالش زیده یا نهایتا چهارشنبه.... ما از همون اول گفتیم 6 مهر کسی توجه نکرد شهادت
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نوشته اصلی توسط Sajjad خدایا توبه خداوند توبه کاران را دوست دارد مخصوصا جوانان را
نوشته اصلی توسط Herzeleid نه بابا مگه بیکاره اس ام اس نمیخوای میشه زنگ زد و عذرخواهی کرد! یا روز شنبه گوشیتیو بدی یکی دیگه جواب بده بگه تشریف بردن اخرین راه اینه بگه خط واگذار شده تخمت بابا آلبوم محسن مهمتر بود نوشته اصلی توسط H_alone3 نترس گوزو چشم
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 140 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 140 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن