نوشته اصلی توسط ehsan1361 پس آمار کجا رو میگی ؟ خوبه گفتم دور و برم
نوشته اصلی توسط tandis_m خوبه گفتم دور و برم آها دنبال عروس و دومادی پس
نوشته اصلی توسط amir20 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] فرزند عزیزم : آن زمان که مرا پیر و ازکار افتاده یافتی، اگر هنگام غذا خوردن لباس...هایم را کثیف کردم و یا نتوانستم لباسهایم را بپوشم اگر صحبت هایم تکراری و خسته کننده است صبور باش و درکم کن یادت بیاور وقتی کوچک بودی مجبور میشدم روزی چند بار لباسهایت عوض کنم برای سرگرمی یا خواباندنت مجبور میشدم بارها و بارها داستانی را برایت تعریف کنم... وقتی نمیخواهم به حمام بروم مرا سرزنش و شرمنده نکن وقتی بی خبر از پیشرفتها و دنیای امروز سوالاتی میکنم،با تمسخر به من ننگر وقتی برای ادای کلمات یا مطلبی حافظه م یاری نمیکند،فرصت بده و عصبانی نشو وقتی پاهایم توان راه رفتن ندارند،دستانت را به من بده...همانگونه که تو اولین قدمهایت را کنار من برمیداشتی.... زمانی که میگویم دیگر نمیخواهم زنده بمانم و میخواهم بمیرم،عصبانی نشو.. روزی خود میفهمی از اینکه در کنارت و مزاحم تو هستم،خسته و عصبانی نشو یاریم کن همانگونه که من یاریت کردم کمک کن تا با نیرو و شکیبایی تو این راه را به پایان برسانم فرزند دلبندم،دوستت دارم
نوشته اصلی توسط ehsan1361 آها دنبال عروس و دومادی پس نيست جووناي الان خيليم دنبال ازدواجن
نوشته اصلی توسط tandis_m نيست جووناي الان خيليم دنبال ازدواجن بدت نمیاد مامان بزرگ بشی ها ننه جان میشی
نوشته اصلی توسط ehsan1361 بدت نمیاد مامان بزرگ بشی ها ننه جان میشی احسان ميزنم بميريا ميگم هم سن تو دورو برم زياده
من کاسه صبرم این کاسه لبریزه
نوشته اصلی توسط tandis_m احسان ميزنم بميريا ميگم هم سن تو دورو برم زياده خوب هم سن من رو میخوای چیکار ؟
نوشته اصلی توسط ehsan1361 خوب هم سن من رو میخوای چیکار ؟ بيخيااااااااااااااااااااا ااااال
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 574 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 574 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن