نوشته اصلی توسط H_alone3 سجاد خبر چی شد ؟ مشکل چیه ؟ روز دقیقش رو خود شرکت هم نمیدونن ، شرایطو باید بررسی کنن تا تو یه روز به توافق برسن ، احتمالا روز دقیقش شنبه یکشنبه اعلام بشه
نوشته اصلی توسط Sajjad روز دقیقش رو خود شرکت هم نمیدونن ، شرایطو باید بررسی کنن تا تو یه روز به توافق برسن ، احتمالا روز دقیقش شنبه یکشنبه اعلام بشه نره بعد محرم ؟
من کی ام ؟ انبوه اشعاری پریشان از شعار هم حسین هم منزوی بسیار تلخی ناگوار ....
نوشته اصلی توسط Sajjad روز دقیقش رو خود شرکت هم نمیدونن ، شرایطو باید بررسی کنن تا تو یه روز به توافق برسن ، احتمالا روز دقیقش شنبه یکشنبه اعلام بشه پ یکشنبه نمیاد
فقط میخواستم شکل خودم باشم...
H_alone3
نوشته اصلی توسط iman واس همین گفتم دگ ازتنها نماینده استانتون دفاع کنید ما یه شن سا ساوه تو فوتسال داشتیم انقدر افتخار میکردیم
Hero Enter Viva Real Madrid
نوشته اصلی توسط Sajjad روز دقیقش رو خود شرکت هم نمیدونن ، شرایطو باید بررسی کنن تا تو یه روز به توافق برسن ، احتمالا روز دقیقش شنبه یکشنبه اعلام بشه ایشالا که اعلام بشه،مردیم از انتظار
نوشته اصلی توسط asc ببین کیا دارن میلیارد مییلیارد پول میچاپن تو این مملکت این فوتبال هیچی نداره دادکان گفته بود که بهترین بازیکن ایران 200 تا بیشتر نمی ارزه ، کاملا درسته
نوشته اصلی توسط H_alone3 نره بعد محرم ؟ نه باو ، سه شنبه یا چهارشنبه سه شنبه قوی تره احتمالش
کارای جدید به زودی، تک آهنگ همین روزا، آلبوم و یک کار مشترک با گروه آناتما در همین حوالی سال انشالا در صورت اخذ مجوز پخش کار مشترک به صورت رسمی و بین المللی کاوه افاق
نوشته اصلی توسط Milad ازتنها نماینده استانتون دفاع کنید ما یه شن سا ساوه تو فوتسال داشتیم انقدر افتخار میکردیم میخام سر ب تن نماینده نباشه
نوشته اصلی توسط Milad ازتنها نماینده استانتون دفاع کنید ما یه شن سا ساوه تو فوتسال داشتیم انقدر افتخار میکردیم یادمه سکو تماشاگران نزدیک سقف سالن بود
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 343 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 343 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن