نوشته اصلی توسط ehsan1361 قبل فصل : ریدم به پرز دیوس نیم قصل : پرز خوب کار کرده ها آخر فصل : خداست تا قبل از فروش گوتی و رائول ازش بدم نمیومد ولی از روزی که این دو تا رفتن عین سگ ازش بدم میاد داغ دلم وقتی تازه میشد که رائول اونجا گل چیپ میزد
Hero Enter Viva Real Madrid
این روزا انقد داغونم که نه بارسا خوشحالم میکنه نه آلبوم چاوشی نه هیچ چیز دیگه خدا کنه برگردم به روزای خوبم
نوشته اصلی توسط mohammad نظرات یک غارسایی یه رئالی قدیمی هیچوقت از پرز خوشش نمیاد همچین میگه قدیمی انگار 100 سالشه
نوشته اصلی توسط Herzeleid ببینم مگه تو ضعیف النفسی بزا کنار این قرتی بازیا و سوسول بازیارو
نوشته اصلی توسط Milad والا ما که نفهمیدیم الی واسه چی میگه به خاطر حجمش
نوشته اصلی توسط ehsan1361 آمار دوندگی لیگ ایران تو هر بازی زیر 6 کیلومتره ، قلعه گفته بالای 10 کیلومتر دویدیم راست گفته مسافت طی شده منظورشه که همون 10 کیلومتره تو لیگ قهرمانان یا اروپا که میبینی میزنه دوندگی بازیکن 16 کیلومتره منظورشون همون دیستانس یا مسافت طی شدست
نوشته اصلی توسط Herzeleid لاکی که سخت گیر میاد این ورا...بیشتر مارلبرو گهگاهی کمل بلو ولله اینی که من الان دیدن دست کمی از اون نداشت معلوم نبود با چه ات و اشغالی توشو پر کردن خوب پس همون بقیه چیزای که گفتم رو میکشی معلومه مارلبرو و کمل بکشی وینستون حال نمیده بچه مایه ای ها !
Oh Captain , My Captain
نوشته اصلی توسط ehsan1361 همچین میگه قدیمی انگار 100 سالشه مطمئنن از بارساییا قدیمی تریم بارسایی قبل از 2003 وجود نداره
نوشته اصلی توسط HASSAN پیش بینی سایت کیروشی پور 2 3 تا سایت قمار بده حسن پول نیازم
نوشته اصلی توسط Herzeleid به خاطر حجمش هر وقت ازش میپرسم میگه از یه ریالی بیشتر انتظار نمیره
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 182 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 182 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن