نوشته اصلی توسط tandis_m ژست خطرناک
نوشته اصلی توسط mohammad سلطان چیپ الیورکان چیپ خورش از رائول ملس بود با اینکه همیشه رئال از بایرن میباخت اما رائول گل چیپشو میزد حتی تو شالکه هم دست از چیپ زدن به تایرمونیخ ورنداشت البته الیورکان دیگه خدافظی کرده بود بهترین ssتاریخ
Hero Enter Viva Real Madrid
نوشته اصلی توسط Captain خوب پس همون بقیه چیزای که گفتم رو میکشی معلومه مارلبرو و کمل بکشی وینستون حال نمیده بچه مایه ای ها ! کاش بودیم! کم میکشم ولی خوب میکشم... شما هم سعی کن خوب بکشی!
نوشته اصلی توسط Milad distance بازیکنا همون حول و حوش 8 تا 10کیلومتره یه سالن بری بازیکنی حداقل 4کیلومتر دوندگی داری من خودم بسکت بازی کردم ، تو بسکت که دائم میری و میای اینقد دوندگی نداری
نوشته اصلی توسط ehsan1361 ژست خطرناک آره بهمم مياد
نوشته اصلی توسط Herzeleid من یه بازندم مرد بازنده نداره مرد اگه مثل کوه نباشه مرد نیست که
نوشته اصلی توسط tandis_m آره بهمم مياد خیلی با این شکلک بیشتر
من وارد بحث نمیشم فقط یه سوال؟؟ مگر سابقه هواداری فضیلت؟؟؟ 90 درصد قشر فوتبالی فعال تو حوزه طرفداری زیر 30 سالن دیگه
نوشته اصلی توسط .Peyman. مرد بازنده نداره مرد اگه مثل کوه نباشه مرد نیست که آفرین مرررررررررد یه مرررررررررد باید مررررررررد باشه
نوشته اصلی توسط Herzeleid کاش بودیم! کم میکشم ولی خوب میکشم... شما هم سعی کن خوب بکشی! اِ - این شکلکه کجا بود نبود کلی دنبالش میگشتم ما سالی یه بار طرف چیزای همیشگی شما میریم
Oh Captain , My Captain
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 187 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 187 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن