نوشته اصلی توسط ehsan1361 برین چت روم فوتبال بجث فوتبالی کنین ها والا
من که هیچ موقع دنبال نمیکنم . میرم میام میزنم اخرین صفحه
نوشته اصلی توسط A M I R یه طوری بکنین که بتونیم تایپیک رو دنبال کنیم 2 مین میری دست به آب میای 50 صفحه رفته جلو همی پستو نوشتم 8 تا پست انلاین اومد :| بزن همشونو ین کن منو هم بن کن
نوشته اصلی توسط ehsan1361 من هنوزم میگم اسطوره هام رئالی هستن ردوندو ، رائول ، زیدان و ... اسطوره منم بارساییه بویان کرکیچ
نوشته اصلی توسط Rmin من که هیچ موقع دنبال نمیکنم . میرم میام میزنم اخرین صفحه شما از فراخی مفرط ما تحت رنج میبری
نوشته اصلی توسط A M I R یه طوری بکنین که بتونیم تایپیک رو دنبال کنیم 2 مین میری دست به آب میای 50 صفحه رفته جلو همی پستو نوشتم 8 تا پست انلاین اومد :| 4 تا فلج داریم تو تاپیک خودشون تکون نمیتونن بخورن هی میان بحث فوتبالی میکنن اونم با طعم خارجی
.
نوشته اصلی توسط tandis_m
کلا ما ایرانیا تو ریدن استادیم
نوشته اصلی توسط mohammad حالا با ارفاق از زمان سلطان دایو ریوالدو بارسایی جماعت اول دایو بوده بعد دست و پا در میاره کرایوف رو نمیدونم باید رو اونم تحقیق کنم
Hero Enter Viva Real Madrid
نوشته اصلی توسط A M I R یه طوری بکنین که بتونیم تایپیک رو دنبال کنیم 2 مین میری دست به آب میای 50 صفحه رفته جلو همی پستو نوشتم 8 تا پست انلاین اومد :| از اين به بعد ميخواي بري گلاب به رومون دست به آب يه مبصر بذار
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 565 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 565 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن