نوشته اصلی توسط AkbaR لاشی اینم خالیه که یه سیگار گذاشته گفتم چی میگه بهتر از این نمیشد ازادی رُ به تصویر کشید
نوشته اصلی توسط pirana گاو کشتم تو جاده گلگیرم خراب شده کشتن گاوو با من درمیون نذاشتیا..شمالی؟
نوشته اصلی توسط M.GCH چرا عادتیِ که از تابستون دارم باید کم کم ترکش کنم! یه سری ظهر نخواب به هر سختی که شده سر شب خواست میبره روبراه میشی...
نوشته اصلی توسط Herzeleid بهتر از این نمیشد ازادی رُ به تصویر کشید بعدا اگه حوصله داشتم از خودش می گیرم البته اگه بلاک نکنه
نوشته اصلی توسط pirana به گمونم مرد... فرار... دوستم تجربه ـشو داشت گفت فرار کن فقط... كار خوبي كردي ميموندي ده برابر پول گلگيرت بايد هزينه ي گاو ميدادي حالا خدا روشكر خودت سالمي
نوشته اصلی توسط mali68 کشتن گاوو با من درمیون نذاشتیا..شمالی؟ با تو بیشتر به فکر صافکاری فردا بودم الان دارم برمیگردم به زمان حادثه
نوشته اصلی توسط A M I R saeidmusic: shanbe sa@ 9 sobh album chavoshi miyad aseman: همی مونده البوم به تو کسخل برسه saeidmusic: hala bebin to zod tar mizani ya man ببينيد كار به كجا كشيده كه اينم تاريخ ميده
ویرایش توسط !..:: joker ::..! : 09-27-2014 در ساعت 02:26 AM
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! ببينيد كار به كجا كه اينم تاريخ ميده قربون جمله
نوشته اصلی توسط pirana با تو بیشتر به فکر صافکاری فردا بودم الان دارم برمیگردم به زمان حادثه سکانس سکانس میری عقب؟حالا قشنگ فکر کن چیز دیگه ای جا نذاشته باشی.
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 209 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 209 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن