نوشته اصلی توسط AkbaR قربون جمله كشيده ش جا افتاد
نوشته اصلی توسط AkbaR بعدا اگه حوصله داشتم از خودش می گیرم البته اگه بلاک نکنه گرفتی به ما هم برسون اگر تو بلاک شدی من در یوزر یک بانو ظهور میکنم و میگیرم ازش
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! كار خوبي كردي ميموندي ده برابر پول گلگيرت بايد هزينه ي گاو ميدادي حالا خدا روشكر خودت سالمي وقتی فرار کردم دوستم گفت شوهرخالم راننده کامیون ـه... یه سری همینطوری میشه صبر میکنه دعوا میشه دادگاهی میشن ماشینشم میخوابه... بعد قاضی میفهمه صاحب گاو پیش از اینم همچین قضیه داشته تحقیق میکنن میبینن گاو که پیر میشه از قصد میروندش توی جاده که اینطوری بشه
نوشته اصلی توسط pirana یه سری ظهر نخواب به هر سختی که شده سر شب خواست میبره روبراه میشی... اوهوم،درست ميشه کم کم
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! كشيده ش جا افتاد
نوشته اصلی توسط pirana وقتی فرار کردم دوستم گفت شوهرخالم راننده کامیون ـه... یه سری همینطوری میشه صبر میکنه دعوا میشه دادگاهی میشن ماشینشم میخوابه... بعد قاضی میفهمه صاحب گاو پیش از اینم همچین قضیه داشته تحقیق میکنن میبینن گاو که پیر میشه از قصد میروندش توی جاده که اینطوری بشه آدماي لاشي پيدا ميشه توو اين روزگار
نوشته اصلی توسط Herzeleid گرفتی به ما هم برسون اگر تو بلاک شدی من در یوزر یک بانو ظهور میکنم و میگیرم ازش خدایی محسن با بانوان محترم مهربونه..اصن یه جنتلمنه به تمام معناس.
نوشته اصلی توسط Herzeleid گرفتی به ما هم برسون اگر تو بلاک شدی من در یوزر یک بانو ظهور میکنم و میگیرم ازش جایی که صفا مرد ...
نوشته اصلی توسط mali68 سکانس سکانس میری عقب؟حالا قشنگ فکر کن چیز دیگه ای جا نذاشته باشی. نه همین... شب بود... ماه پشت ابر بود... به شدت تاریک بود... 2تا گاو اومدن از عرض جاده برن ماشینو با دستی جمع کردم اما آخر گلگیر خورد تو فک گاو فکر کنم... نمیدونم مرد یا نه!
نوشته اصلی توسط M.GCH اوهوم،درست ميشه کم کم تو این دنیا هیچی درست نمیشه فقط ما عادت میکنیم
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 482 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 482 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن