نوشته اصلی توسط pirana نه همین... شب بود... ماه پشت ابر بود... به شدت تاریک بود... 2تا گاو اومدن از عرض جاده برن ماشینو با دستی جمع کردم اما آخر گلگیر خورد تو فک گاو فکر کنم... نمیدونم مرد یا نه! فکش از جاشم دربره نمیمیره که..زنده مونده..
نوشته اصلی توسط mali68 بابا امین بذار این طفلک بره بخوابه به مدرسش برسه..بیخیال فلسفه بره بابا به من چه دخترجان شبت خوش روز خوبی در پیش داشته باشی
نوشته اصلی توسط pirana همین آدم لاشی 300 400 خرج گذاشته رو دستم... تا حالا که یه آینه بغل کـــــــامل (از بیـــج شکست بدون آینه اومدم تا اهواز) 70تومن... حالا عيب نداره بازم خوبه كه خسارت جاني نداشتي خدايي نكرده ماشينت چي بوده ؟
نوشته اصلی توسط Herzeleid بره بابا به من چه دخترجان شبت خوش روز خوبی در پیش داشته باشی این شد..
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! تا يكي دوماهي فكر ميكردم اسمش جدي جدي مجيده یک مسافر...
نوشته اصلی توسط mali68 فکش از جاشم دربره نمیمیره که..زنده مونده.. بمیره هم واسم مهم نیست... دلم میخواست چوپونشو له میکردم... اما اینا که تنها نیستن... وایمیستادم چند نفری با چوب میریختن سرمون ما 3نفر بودیم...
نوشته اصلی توسط Herzeleid onlymajid نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! تا يكي دوماهي فكر ميكردم اسمش جدي جدي مجيده تو بودی ؟
نوشته اصلی توسط pirana تا هستی اونور شعر بده... دال به ذهنم نمی رسه هر چی فک ميکنم
نوشته اصلی توسط Herzeleid یک مسافر... از توابع ...
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! حالا عيب نداره بازم خوبه كه خسارت جاني نداشتي خدايي نكرده ماشينت چي بوده ؟ دفعه دومه خدا بهم رحم میکنه... 405 صبر کن صحنه رو واست با پینت بازسازی کنم
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 726 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 726 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن