نوشته اصلی توسط mali68 دمت گرم....محسن گوش،میده..راک گوش میده..عین خودمون دیگه خاص گوش،کنه یه سوال دیگه راستی این که خرید اینترنتی باشه مهمه؟؟؟؟
نوشته اصلی توسط mali68 مرررررردددد..بچه مایه دار بودی پس..منم همه چی داشتم ولی به راحتی واسم جور نمیکردن..یادش بخیر بچه مایه دار که نه ولی بودم حتی یکی دو سال رفتم خونه های مردم تدریس گیتار کردم کار واسم عار نبوده و نیست
نوشته اصلی توسط ehsan1361 خانم معلمتون احیانن چاووشی گوش نمیده ؟ ممکنه اون پایین باشه ها به خانم معلمم هيچ ربطی نداره
نوشته اصلی توسط Herzeleid یه سوال دیگه راستی این که خرید اینترنتی باشه مهمه؟؟؟؟ اینترنتی باشه بهتره..دانشگاه داره نمیتونه بره علاالدین
نوشته اصلی توسط M.GCH به خانم معلمم هيچ ربطی نداره وای وای وای فردا خودکار میزاره لا دستت
نوشته اصلی توسط ehsan1361 بچه مایه دار که نه ولی بودم حتی یکی دو سال رفتم خونه های مردم تدریس گیتار کردم کار واسم عار نبوده و نیست تو این تدریسا احیانا فیلم فارسی ای رمانی چیزی اتفاق نیفتاد؟
نوشته اصلی توسط mali68 اینترنتی باشه بهتره..دانشگاه داره نمیتونه بره علاالدین اوکی....ولی این طوری انتخابا خیلی محدود میشه که.... خب تو برو واسش بخر
نوشته اصلی توسط mahdi نه والا در راه است ديگه!
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 182 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 182 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن