لیور دقیقه اخر گل مساوی رُ خورد مساوی شد
نوشته اصلی توسط AkbaR آلبوم آخر یگانه و خواجه امیری مهر اومدن اونم به فاصله یک هفته از هم نزدیک محرم هم اومدن مهر نبود آبان بود میگم تو مهر آلبوم نمیاد بگو خب
نوشته اصلی توسط ehsan1361 والا لبنان و عراق هم شیعه دارن دو ماه عزاداری نمیکنن یه دهه اول محرم و دهه آخر صفر همین این آخوندا ریدن رفته شورش درومده بابا 1 ماه رمضان 2 ماه محرم و صفر 1 ماه نوروز و ایام دگه تو صفر چه عزاداری اخه؟؟؟ بعد از n سال هنوزم اربعین میگیرن
نوشته اصلی توسط Herzeleid شورش درومده بابا 1 ماه رمضان 2 ماه محرم و صفر 1 ماه نوروز و ایام دگه تو صفر چه عزاداری اخه؟؟؟ بعد از n سال هنوزم اربعین میگیرن حکومت غمه دیگه غم بنداز و حکومت کن فاطمیه رو یادت رفت
نوشته اصلی توسط ehsan1361 منظورت ابهت محسن که نی ؟ گفته بودم که تو مهر هیچ شرکتی ریسک نمیکنه و آلبوم نمیده حالا محسن چون کنسرت نداره تو مهرم البوم میاد دخلی هم به کنسرت نداره ! کلا هیچکس مثل محسن نیست...28 اسفندم ممکنه ریلیز کنه
نوشته اصلی توسط ehsan1361 مهر نبود آبان بود میگم تو مهر آلبوم نمیاد بگو خب مهر بود
نوشته اصلی توسط A M I R بنده خدا پوسیده خدا بيامرزش
نوشته اصلی توسط Herzeleid تو مهرم البوم میاد دخلی هم به کنسرت نداره ! کلا هیچکس مثل محسن نیست...28 اسفندم ممکنه ریلیز کنه میگم داره بگو خب مهر بدترین زمانه از چند نظر ... محسن کنسرت نداره عین خیالشم نیست ، روز اول سال هم آلبومش بیاد بازم فروشش رو میکنه
نوشته اصلی توسط ehsan1361 حکومت غمه دیگه غم بنداز و حکومت کن فاطمیه رو یادت رفت ها والا 1 ماهم فاطمیه چیزی ازش نموند دیگه.... 1 ماهم شهادتای دیگه جمعا سال 6 ماه میمونه و این همه البوم
بی ناموسا به من اس ام اس دادن 5 مهر روز جهانگردی مبارک.من تا حالا اصفهان خودمونم نرفتم
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 487 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 487 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن