نوشته اصلی توسط ehsan1361 چه عقده ای دارین از پپ به شما از مورینیو نمیرسیم که با هرتیمی بزاره درتون
Hero Enter Viva Real Madrid
بریم بازی
نوشته اصلی توسط Milad شر میگی چرا ؟پارسال من رفته بودم به مسی شعار حرامزاده ساختم بهش میدادم ؟ مثلا ایکر دوسال نیمکت نشین کرد کدوم مصاحبه رو کرد ؟تو حتی یه مصاحبه علیه مورینیو از ایکر خوندی ؟یا علیه تیم ؟پس پلیز سایلنت خوبه آربلوا رید معلوم شد کل کل تموم
نوشته اصلی توسط Milad به شما از مورینیو نمیرسیم که با هرتیمی بزاره درتون یه مترجم همیشه مترجم باقی میمونه انریکه : موزینیو فقط مترجم باشگاه بوده همین
نوشته اصلی توسط ehsan1361 یه مترجم همیشه مترجم باقی میمونه انریکه : موزینیو فقط مترجم باشگاه بوده همین پس لارسا چه قدر بدبخت که همیشه تو خونش جلو یه مترجم تحقیر شده یه مترجم ارزش اب پاش ها رو نداشت؟؟؟ داشت؟ انریکه یه گوساله خائن
خب ری نیست ؟
هرسری میام ب امید تاریخ,ک ی ر میشم مییرم
فقط میخواستم شکل خودم باشم...
نوشته اصلی توسط iman هرسری میام ب امید تاریخ,ک ی ر میشم مییرم واژه *** رو به مناسب ترین تشبیه به کار بردی دمت گرم
نوشته اصلی توسط دیوار بی در واژه *** رو به مناسب ترین تشبیه به کار بردی دمت گرم نوشته اصلی توسط A M I R فحش ندین بابا خو تاریخ ندادن چجور بگن
نوشته اصلی توسط A M I R فحش ندین بابا خو تاریخ ندادن چجور بگن امیر جان منم منظورم شرکت پخش بود
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 614 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 614 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن