دُومِ دبیرستان، سرِ امتحانِ فیزیک، یه همکلاسی داشتم که خیلی هفت خط و به قول خودمون «بَچه پُر رو» بود، داشت همینجوری از رویِ دَستِ شاگِردِ اَولِ کِلاس تَقَلُّب می کرد که مُعَلِّم شَک کَرد بِهِش. اینَم اَز اونجایی که می دونست مُتِقَلِّب ها اگه توپ رو بندازن تو زَمینِ حریف برنده می شَن، بلند گفت: بابا وِلَم کُن، خودَمَم بَلَد نیستم، چجوری به تو بِرِسونَم؟!
اگه بگن آلبوم رفت بعد محرم چیکا میکنین ..
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در راه دانشگاه به خانه کاری ساختم پشم ریزان..راک
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عجب دیوانه این اینا
شنبه 5 مهر1393 ساعت: 20:21 توسط:رضا رضا چند وقته ژیلتم کار نمیکنه گفتن برو اپل بخر
رفتم تو ژیلت فروشی به خانمه گفتم ژیلت اپل داری؟
گفت داداش بیا ژیلت جی ال ایکس بدم برو باهاش بزن
خلاصه داداش دور خایه هام الان یه رج در میون زخمی شده
اسن یه وضعی
ژیلت خوب چی معرفی میکنی؟وب سایت ایمیل
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
محسن یگانه: مجبور شدم با احمدی نژاد دست بدهم!
جو گیر که میگن قضیه ی اینه ها
در حال حاضر 352 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 352 مهمان ها)