امیر یه آمار بده ببینیم تو این 4 هزار صفحه کی بیشترین اسپم رو داده
عاقا دیگه ممر رو فراموش کنید.
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رامبد چیکا کردی ..
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رضایی که یکی از چهار کاندیدای حاضر در انتخابات ریاست جمهوری سال ۱۳۸۸ بوده و رای مردم را ناموس خود خوانده بود، در شب دوم حضور در برنامه سطرهای ناخوانده، درباره یکی از دو کاندیدای دیگر که اکنون محصور هستند، موسوی را فتنهگر خواند و تلویحاٌ وی را با صدام حسین مقایسه کرد. رضایی[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]: «برخی از افراد هم گفته بودند چرا اسم بعضی فتنهگرها را آوردید که من عرض کردم برای حقیقتیابی این مسأله از آقایان تقاضا کردم که سوالات مربوط به هر کسی را از خودشان بپرسید. بالاخره برخی از مسوولانِ آن موقع، پرسشهای جدی دربارهشان نسبت به پشتیبانی جنگ مطرح است. به هر حال حقیقتیابی باید محور این بحثها باشد و من به این دلیل عرض کردم. حتی اگر صدام زنده بود و در همان قفس آهنین خودش هم بود، من از شما میخواستم بروید و برخی سوالات را واقعاً از او به عمل بیاورید».
چونــ اونمـ نیستــ پســ کلنـــ هیچیــــــــــــ ـ ـ ـ
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چونــ اونمـ نیستــ پســ کلنـــ هیچیــــــــــــ ـ ـ ـ
در حال حاضر 359 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 359 مهمان ها)