نوشته اصلی توسط pirana "جـنده رو از کیـر کلفت میترسونی؟" رعایت کن
نوشته اصلی توسط Herzeleid با کیفش میکوبونه تو صورتش بعد جلو جمع غرورشُ زیر پا له میکنه و میذاره میره نه کی کفته ؟ استقبال میکنه از کارش
نوشته اصلی توسط pirana "جـنده رو از کیـر کلفت میترسونی؟" چه ربطی داشت
هرکه او بیدارتر پر دردتر....
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi بی برو دنبال کارت بچه بیچاره ، من یکی از عوامل کلیدی فناوری آینده خواهم بود طراحی وب میکنم در حد دیجی کالا
.
نوشته اصلی توسط Herzeleid با کیفش میکوبونه تو صورتش بعد جلو جمع غرورشُ زیر پا له میکنه و میذاره میره نه بابا پررو میشه توقعش میره بالا سریع قضیه رو جنایی میکنی
نوشته اصلی توسط HamTin دیتاسنتر؟ عالیه آقا عالیه بده من واسه کارشناسیم هووووق
نوشته اصلی توسط mahdi تو روحت تو که از من بدتری منم اول میخواستم پیشنهاد بدم مخ استاد رو بزنم گفتم میخوام سایت راه بندزام با دوستام میخوام رو سئو سایت بدردم بخوره و اخرشم هیچ ربطی نداشت در کل کدوم راحت تر هست همونو بفرست..یه کم عملی هم داشته باشه که فکر نکنم تحقیق کامل قبول کنه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نوشته اصلی توسط HamTin بیچاره ، من یکی از عوامل کلیدی فناوری آینده خواهم بود طراحی وب میکنم در حد دیجی کالا دیجی کالا که چرته
نوشته اصلی توسط mahdi چه ربطی داشت "کلفت" بودن!!!
نوشته اصلی توسط DePreSso خب اگه پیشش بخونی چی میشه مثلن ؟! به دختره سلام هم نمیکنم یهو برم پیشش اینو بخونم نوشته اصلی توسط Herzeleid با کیفش میکوبونه تو صورتش بعد جلو جمع غرورشُ زیر پا له میکنه و میذاره میره والا مگه میفهمن من غرورم واسم از همه چی مهم تره آخرشم میدونم تو تنهایی میپوسم و میمیرم
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 283 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 283 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن