نوشته اصلی توسط mahdi یه مدل جوانان واسه میلاد پیدا کن این ماشینی که من میگم فوق العادست اگه بخرم یه دونه از این کامارو قدیمیا میخرم یه دونه خط نداره با حول حوش 30- 45 میشه یه دونه بخری
Hero Enter Viva Real Madrid
نوشته اصلی توسط ehsan1361 مجبورم میفهمی مجبور جلوی دو تا همکار خیلی ضایعس 206 اگه زیر دستت هم باشن که بدتر حالا بگیر خبرت میکنم در آینده
هرکه او بیدارتر پر دردتر....
بنگاه معاملاتیه ماشینه اینجا
نوشته اصلی توسط mohammad صربستانیا خیلی ازش تعریف میکنه اخه صربستانیه یه دونه بخریم بزنیم تو پوز هلیلویچ
نوشته اصلی توسط tandis_m دهه شصتيا همه عاقلن ظاهرا بسیار هم خوب
نوشته اصلی توسط shahin-ronaldo دو ماه پیش یه دونه خودمون فروختیم 150 ولی الان نمیدونم خیلی تو بازار نیستیم دیگه وگرنه توپول راهنماییت میکردم باید برم سوال کنم ببینم قیمت چه جوریاست اگه 150 باشه اسپورتیج میگیرم وگرنه همون سانتافه ممنون
تغییر ساعت دیدار ایران و کره جنوبی به 11:30 دیدار تیم ملی والیبال ایران و کره جنوبی ساعت 11:30 صبح فردا (دوشنبه) به وقت تهران برگزار می شود.
نوشته اصلی توسط Milad این ماشینی که من میگم فوق العادست اگه بخرم یه دونه از این کامارو قدیمیا میخرم یه دونه خط نداره با حول حوش 30- 45 میشه یه دونه بخری آره اون مدل قدیمیاش محشره اگه گیرت بیاد پیدا میشه اونطرفا؟
نوشته اصلی توسط Chavosh مستقیم میرن پلیس فتا بعد فتا پیگیری میکنه میبینه اکبر کجاس بعد با باران اشنا میشن بعد میفهمن همه البومای مجاز اینجا میزنن بعد اشترم گیر میفته بعد اونم دستگیر میکنن بعد سینا رو لو میده اونم میگیرن سایتم به فنا میره همه راحت میشیم من فقط میگم : من کجا خوابم برد
نوشته اصلی توسط DePreSso تغییر ساعت دیدار ایران و کره جنوبی به 11:30 دیدار تیم ملی والیبال ایران و کره جنوبی ساعت 11:30 صبح فردا (دوشنبه) به وقت تهران برگزار می شود. نمیتونم ببینم
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 442 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 442 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن