نوشته اصلی توسط ehsan1361 شعر میگی مگه ؟ ملی سپهری یا ملی یوشیج ؟ ملی چیلیانگ.....میخوام اینووتخلصم بذارم..بچه مایه تو که میخوای سانتافه بخری ببخود میکنی میای تو سر یه عده جوون بیگناه بی پول هوس 150 تا پول میندازی..بزنم لهت کنم..جواب ارزوهای منو کی میده؟
نوشته اصلی توسط shahin-ronaldo واجب شد یه تاپیک بزنیم با این عنوان: من اگه 150 میلیون داشتم........ میخوای انجمن خیریه بزنیم؟؟ 150 تا جمع کنیم؟؟؟ به عنوان تبلیغات هم رو در و دیوار میزنیم با 150 میلیون چیکار میشه کرد؟؟؟؟؟؟!!!!!!!! 150 تا بدید به من تا بگم میشه چه کار کرد
Hero Enter Viva Real Madrid
نوشته اصلی توسط mali68 ملی چیلیانگ.....میخوام اینووتخلصم بذارم..بچه مایه تو که میخوای سانتافه بخری ببخود میکنی میای تو سر یه عده جوون بیگناه بی پول هوس 150 تا پول میندازی..بزنم لهت کنم..جواب ارزوهای منو کی میده؟ من که بحث رو شروع نکردم که دیدم تخصصی شده گفتم یه قیمت بگیرم بچه مایه کجا بود کار کردم پول جمع کردم
نوشته اصلی توسط mahdi یکی گیر ما نمیاد
نوشته اصلی توسط ehsan1361 من که بحث رو شروع نکردم که دیدم تخصصی شده گفتم یه قیمت بگیرم بچه مایه کجا بود کار کردم پول جمع کردم تو که پول داری یه 5 تومن بده پس فردا چک دارم
نوشته اصلی توسط Milad تو که پول داری یه 5 تومن بده پس فردا چک دارم فعلا باید 30 تا از بابام قرض کنم اگه راضی بشه و گیر نده برو زن بگیر
نوشته اصلی توسط ehsan1361 من که بحث رو شروع نکردم که دیدم تخصصی شده گفتم یه قیمت بگیرم بچه مایه کجا بود کار کردم پول جمع کردم نوش جونت باو..ولی من میگم سانتافه خیلی گندس..یه شاسی بخر ظریف باشه..شیرینیش بیا همه بچه های اینجارو سوار کن ببر دربند
15 مهر که میشه سه شنبه !!
نوشته اصلی توسط A M I R این شکلکو کاربرا دادن من گذاشتم حوصله ندارم برم دنبال شکلک لنگ
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نوشته اصلی توسط mali68 نوش جونت باو..ولی من میگم سانتافه خیلی گندس..یه شاسی بخر ظریف باشه..شیرینیش بیا همه بچه های اینجارو سوار کن ببر دربند شاسی بلند ظریف هم مگه داریم ؟ یه برچسب موزیک باران میزنم رو کاپوت ، بچه ها رو میندازم عقب
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 186 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 186 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن