بزرگان همدیگه رو حذف کنن بهتر از اینه که یه تیم تخمی از دهات کوره پاشه بیاد دهن تیمای قوی رو سرویس کنهمثلا یونان 2004 حال داد زد دهن پرتغال و چک و ... سرویس کرد ؟
یا الان بلژیک بزنه قهرمان شه یا پرتغال و اسپانیا و ایتالیا نیان مرحله حذفی حال میده ؟
بزرگان همدیگه رو حذف کنن بهتر از اینه که یه تیم تخمی از دهات کوره پاشه بیاد دهن تیمای قوی رو سرویس کنهمثلا یونان 2004 حال داد زد دهن پرتغال و چک و ... سرویس کرد ؟
یا الان بلژیک بزنه قهرمان شه یا پرتغال و اسپانیا و ایتالیا نیان مرحله حذفی حال میده ؟
Hero Enter
Viva Real Madrid
ایران تا 8 تا میره
به آلمان می بازه حذف میشه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نترس ممد نصرتی با زنا کاری نداره
بلژیک حال میده خداییش میلاد همه جوون و با استعداد خیلی تیم دوست داشتنی نه در حد قهرمانی حالا اروگوئه هم نیز
من به شخضه از اون جا که از اسپانیا و المان متنفرم اره خیلی حال میده نیان بالا ولی خب بیان و تیم بزرگ اوتشون کنه هم باز خوشایند
زنگ تفریح بودن دلیل بر این نیست که تیم های اسیایی پیشرفت نکردن
همین قطر و امارات و ازبکستان نسبت به 20 سال پیش چقدر پیشرفت کردن ولی هنوزم که هنوزه افریقایی ها همونجایی هستن که بودن
Hero Enter
Viva Real Madrid
گور بابای اسیا
کاری ندارم پیشرفت مردن یا نه ولی هیچ وقت دوست داشتنی نبودن نیستند و نخواهند بود
باز تیمای افریقایی وقتی نمایش خوبی دارن ادم دوستشون داره اما اینا کلا نچسبن
خودم با بلژیک حال میکنم ولی خوشم نمیاد یه تیم غیر از تیمای گولاخ قهرمان شه .حاضرم المان یا ارژانتین یا اسپانیا قهرمان شن ولی یه تیم شگفتی ساز نیاد قهرمان شه
Hero Enter
Viva Real Madrid
در حال حاضر 159 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 159 مهمان ها)