⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چشام باز این یعنی صبح شدهیه روز تازه این یعنی صبح شدهچقدر خوبه حتی فکرش منو میسازهاین یعنی صبح شدهمن هر شب که میخوابم انگار یه چیزی کمهصحبت جیبم نیست یه جای خالی تو قلبمهیه جای خالی که پر میشه و لبخند با عشقیه حس و حالی که نزدیکه از اینجا تا عشقدوست دارم عاشق شم یکی بیقرارم باشهبه این امید بیدار شم شاید امروز بیدارشه
اگه هر روز بیادت یه روز آغاز کنممنه خسته میتونم با تو پرواز کنماگه یه نیم نگاهی به من لال کنیهمه دنیا رو میتونم پر آواز کنمدوست دارم عاشق شم یکی بیقرارم باشهبه این امید بیدار شم شاید امروز بیدارشه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام منو برسون …
قراری بر "نه نه من غریبم" بازی و استعانت از مردگان نیست. رفقا گاهی بر سر قبر مادرم می روندو عکسی می گیرند و من هم به تشکری قناعت می کنم .اما این بار وقتی عکس خودم را بالای قبر دیدم بدنم لرزید… بماند…نوشتم و ساختم و ضبط کردم…
بعد از [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]@ مجید، کار را منتشر می کنیم…
ش.ن.ل.ع
![]()
یک نفر میرینه بقیه رو همون اسکی میرن
ورداشتن کاورای الهام بخش کاورای اصلیو زدن
بعد ممر اسکلم ورداشت زد وب جوادم زد موسیقی پارس موسیقی ایرانیان هم زده کاورا ی البوم
خاک تو سرا
در حال حاضر 100 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 100 مهمان ها)