من جونم توو خطر نیست اسکایلر
من خودِ خطرم
طرف در خونه اش رو باز می کنه و یه گلوله شلیک می شه تو مغزش
فکر کردی همچین اتفاقی ممکنه برای من بیوفته ؟ نه !
من اونی ام که در میزنه !!!
من جونم توو خطر نیست اسکایلر
من خودِ خطرم
طرف در خونه اش رو باز می کنه و یه گلوله شلیک می شه تو مغزش
فکر کردی همچین اتفاقی ممکنه برای من بیوفته ؟ نه !
من اونی ام که در میزنه !!!
پخش دنیای هنر
چونــ اونمـ نیستــ پســ کلنـــ هیچیــــــــــــ ـ ـ ـ
10 نمونه ازجملات الهام بخش و پرگوار رضا تو اين مدت:
1- فقط كمي صبر
2- دارین جو میدینا
3- کل آلبوم سورپرایزه
4- زياد خودتونو درگير نكنيد
5- چيز خاصي نداشت آلبومش
6- کی گفته تیزر میخواد بیاد.تيزر نداريم
7- شما چيزي رو صفحه اصلي ميبيني؟
8- اگه بود كه رو صفحه ميذاشتم
9- از اين خبرا نيست
10- مشخص نيست
نظرات وبلاگ ممر
کاور البوم خدایی خیلی مفهومی و خوب شده
هم چاه سر راه تــو بايد بكنيم
هم اينكه از انتظار تو دم بزني
اين نامه ی چندم است كه مي خوانی
داريم ركــــورد كوفـــه را می شكنيم
اوفففففف
ايييييول
خيلي عاليه كاور
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بدون تگ !!!! ;)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باز دو تا رنک عوض کرد
هرکه او بیدارتر پر دردتر....
در حال حاضر 253 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 253 مهمان ها)