نوشته اصلی توسط mahdi امین سپاس فراوان بابت لینکها اجرا زنده اناتما
سینا مال ایرانگام شیشه ایه نه دیجی پک
نوشته اصلی توسط Chavosh سینا مال ایرانگام شیشه ایه نه دیجی پک فكر كنم واسه ديجي كالا هم همين باشه ها
نوشته اصلی توسط Chavosh سینا مال ایرانگام شیشه ایه نه دیجی پک وقتی خود شرکت همین دوتارو زده اون از کجا آورده دیجی پکو ؟
چونــ اونمـ نیستــ پســ کلنـــ هیچیــــــــــــ ـ ـ ـ
بقول فردوسی پور:چقد خوبیم ما همه فهمیدن هوادارای محسن با همه فرق دارن
نوشته اصلی توسط SINA وقتی خود شرکت همین دوتارو زده اون از کجا آورده دیجی پکو ؟ نمیدونم والا خدا نکنه من 10 تومن داده باشم واسه شیشه ای اخه به این دلیل میگم الکی گرون نیس چون همه البومای دیگشم قیمت پشت کاوره
نوشته اصلی توسط Chavosh نمیدونم والا خدا نکنه من 10 تومن داده باشم واسه شیشه ای اخه به این دلیل میگم الکی گرون نیس چون همه البومای دیگشم قیمت پشت کاوره شايد اينا انتشار جديد بوده و گرون شده عجله كردي خب ميذاشتي چند وقت بگذره معلوم ميشد ديگه
نوشته اصلی توسط Chavosh نمیدونم والا خدا نکنه من 10 تومن داده باشم واسه شیشه ای اخه به این دلیل میگم الکی گرون نیس چون همه البومای دیگشم قیمت پشت کاوره همون شیشه ای الان 7 8 تومنه دیگه بعضی جاهام 10 میدن
نوشته اصلی توسط Herzeleid شايد اينا انتشار جديد بوده و گرون شده عجله كردي خب ميذاشتي چند وقت بگذره معلوم ميشد ديگه نمیبینی ملت حمله کردن شانس که نداریم
نوشته اصلی توسط SINA همون شیشه ای الان 7 8 تومنه دیگه بعضی جاهام 10 میدن طرف زنگ زد واسه تلفن بش گفتم مشتی شیشه ای نباشه واقن دیجی پکه اون اره ! ولی بدبختا اصن نمیدونن این دو تا با هم فرق میکنن
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 264 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 264 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن