از این راحت تری فکر کنم : [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با سلام وعرض خسته نباشی خدمت هنرمند عزیزی که استعداد متوسطی دارد هرچند اکر پدرش نبود الان صدایگوز ما مشهور و صد البته محبوب تر بود عزیز دل برادر ای میلیاردر اهل شعر وادب ای که میلیار میلیارد خرج آلبومت میکنی از پول ددی وصداتو با تکنولوژی اروپا و با ضبط کردن در
استدیوی انها و با دستمزد های هنکفت بهترین نوازنده ها رو جمع میکنی در بهترین استدیوها و بعد صداتو ضبط میکنی و بعدشم تنظیم کننده خارجی حرفه ای میشینه صداتو یه نمه که کسی نفهمه بهتر میکنه و دستکاری میکنه ای که میکس ومستر آلبومت رو یکی از 5 نفر برتر اروپا وکل جهان انجام داده ...وقتی آلبوم میدی اولا که بنویس و اطلاع بده که این موسیقی متنه نه آلبوم و واسش اسم مناسب قرار بده مثه قدیمی
ترها که جای استاد تو را دارند مثل شادمهر که البته حوزه کاریش با جناب چولکیان فرق میکنه اما وقتی بیست سال پیش اولین آلبومش رو داد نوشت آلبوم موسیقی بی کلام بهار من مثه استاد فریبرز لاچینی که 4 تا هم بذاره تو آلبوم با این که همه میدونن ایشون بی کلام کار میکنه ولی بازم مینویسه آلبوم بی کلام فولان اسم مثلا ننوشت آلبوم آرایش غلیظ دوما آخه ریدم اسهالی به اون مغزت این اسمه تو انتخاب کردی حالا بر فرض که اسمه فیلمه این بوده یعنی تو هم حتما هیچ راه دیکه نداشته که اسم دیکه ای بذاری.. تو اون جمجمه مغزه یا پهنه ؟ دیکه ارزشت در همین چند خط بود تموم شد ضمنا دوباره ریدم به اسم آلبوم قبلیت هم... درواقع هم به اسمی که برای آلبوم قبلیت انتخاب کردی ریدم هم ریدم تو اسم این مثلا البوم که بی کلامه درواقع ولی اشاره نکردی این همه تراک های قشک این همه اسم های آهنک های موجود قشنک این همه لغات زیبا در بین شعرها اونوقت اسم آلبومتو یه جمله کذاشتی اونم یه جمله تخمی وسطحی نه فرشته ام نه شیطان...الان فرق تو با یک خر فقط در همینه که صدای تو از اون بهتره ولی بلندتر نیست اونم عقل نداره تو هم نداری تازه اون هم میتونی سوارش شی هم میتونی بار بذاری روش پس تو اندازه یه خر هم نیستی ..یه آهنکساز خوب به نام آقای پورناظری افتاده دستت همینجوری میکشونتت بالا دیکه تو هم که ماشالله دست به خرجی همه کارای آلبومت رو تو بهترین استدیوهای وبهترین نوازنده ها و بهترین تنظیم کننده هاو بهترین میکس ومستر کننده ها اروپا میکنی صد البته حتی با این اسم تخمی که رو آلبومت قرار دادی آلبومت محبوب میشه چون با کیفته به دلایل ذکر شده(استدیوی خوب و همکاران پروفشنال) اشعار خوبی داره استدیو باقی عوامل پشت صحنه هم که بنازم بهشون همه رو پول حداقل یک سال خوش کذرونی تو بهترین جاهای جهان . کرانقیمت ترین آپشن ها(غذا مکان و غیره ) رو بهشون دادی حداقل... خودت که خر هم نیستی همین الان بهت اثبات کردم نکردم ؟ اکه نکردم بکو تف به شرفت هما جون.. اسم آلبوم های دیکرتو بسپار به بقیه و در ضمن اعلام کن که از 10 دوازده تا ترک فقط دوتاشو خوندی که باز تازه یکیش سبکش کاور وکپی برابر اصل از یه خواننده اونور ابیه به اسم آقای نامجو خلاص... هم حجم منو کرفتی با دانلود کردن آلبوم ارایش غلیظت هم وقت کرانبهامو کرفتی تا توی عن رو با حقیقیت ها آشکار کنم و نصیحتت کنم ..جون همون ددی که با پولش به اوج رسیدی جواب این ایمیلو نده چون وقت من رو میکیری باز بخوام جوابت رو بخونم.. خلاص هما جون آلبوم بعدی حتی شده اسم رو بده تدارکات چیتون انتخاب کنه ولی خوده صد رحمت به خرت انتخاب نکن هما جون من دوست دارم که نقدت میکنم والسلام
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اقا باز هر چی زنگ زدم دیجی مشغول بود یبارم وصل شد گفت فان شماره بگیر به ما ربطی نداره! هیچی دیگه دیدم 10 نفر پشت خطن
رفتم سایت باربد که خوشبختانه مدتیه فعال شده تلفن ورداشتم زنگیدم با یه یارویی حرف زدم بش گفتم قضیه رو گفت اره در جریانم اونم از خود ما میگیره البوما رو
این بسته بندی دیجی پک فر میکنه با شیشه ای اخه بش گفتم من شیشه ای دارم ! گفت ما دیگه شیشه ای نمیزنیم اون مال چن سال پیشه که همینجورم هس من سال 88 یا 89 بود خریدم شیشه ای رو
خلاصه بش گفتم اقا مطمئن دیجی پکه ؟ گفت بله دیجی پکه
چقد این لباس زرد بارسا چرته
در حال حاضر 271 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 271 مهمان ها)