خب نبايد ببيني
من شروع ميكنم اگر فصلش بهم بخوره ميرم جلو نخوره نصفه كاره هم باشه راه ميكنم
ولي خب كسل و اينا فكر كنم تفاوت ديدگاه داريم
من سريالي مثل ترو ديتكتيو تمام سكانساس بارجويي راست رو مثلا n بار نگه ميذاشتي ديالوگ ها رُ بار ها و بارها تكرار ميكردم تا حتي يك كلمه هم از دستم نره بقيه سريالا هم اين طوره البته
ولي مثلا با صحنه هاي اكشن و خيلي رابطه خوبي ندارم كمدي كه متنفرم و خوناشام و زامبي و فصاي فانتزي هم نميپسندم اصلا
كلا بهترين سريال رُ بخوام انتخاب كنم بريكينگ بد كه همه چي داره
خون اشام و زامبی جز the walking dead من حرفت رو قبول دارم ولی اینکه بگی کلا این سبکا بده نه من فقط میخوام چیزی نگا کنم که فکرم درگیر شه
حتی اگه حالم از اون فیلم بهم میخوره مسخره ترین طرز فکره دقیقا میشه طرز فکر اونایی که میگن موسیقی سنتی نباید هیچ ساز مدرنی توش باشه و این حرفا
توی موسیقی هم متین دو هنجره راک میده بیرون یعنی باید بگیم دیگه اون هر آهنگی بده چون سبکش راکه من خوشم میاد؟
بعضی وقتا هست که فلان آهنگ هیپ هاپ حتی اگه از امیر تتلو باشه از خیلی از اهنگای پاپ کلیشه ای که میاد بهتره
جدا از شخصیت طرف و این حرفا میبینی خود موسیقیش هیچی نداشته باشه نو آوری داره
توی فیلما هم همینجوریه قرار نیست که دیگه تا اخر عمر فیلم جنایی و اینا نگا کنیم بگیم نه من هرچی که جنبه تخیلی داشته باشه رو نگا نمیکنم
the walking dead جنبه تخیلی داره ولی کارگردانش جوری روش کار کرده که طرف حس کنه واقعیه
game of thrones اژدها داره ولی جوری روش کار کردن که ادم حس کنه اگه همچین موجودی وجود داشت ممکن بود اتش از دهنش در بیاد
با این استدلال هوایی که از دهنش در میاد در مواجه با اکسیژن اینجوری اتش میگیره
یه جا دیگه هم اژدها داره اتشش از توی خشتکش روشن میشه میاد بیرون
هر چیزی رو نمیشه به خاطر یه مورد بگی کل اون چیز بده
در حال حاضر 471 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 471 مهمان ها)