اره خب منم گفتم منتقد سینما نیستم که هدفمم از فیلم این نیست که نقدش کنم یا به خودم تلقین کنم
هدفم از سریال دیدن کلا اینه که از دنیای زندگی کمی دور بشم بشینم سریال ببینم سرگرم بشم
اونی که دیالوگ محوره کلا برای کسی که منتقد سینماس ساخته شده دلیل اینم که همیشه اکثرا جوایز رو همچین سریال هایی میبرن
اینه که همه میخوان بگن ما خیلی عمیق سریال میبینیم واسه همینم یه همچین سریالی رو گیر میارن الکی امتیاز بالا میدن
بعد ادم میاد میبینه نه فیلم برداری درست حسابی داره,نه موضوع متفاوت و با نو اوری داره فقط یه فیلم یا سریاله مثل اووووون همه فیلم و سریالی که توی این همه سال پخش شده
فقط با یه فیلم نامه جدید
من هر سریالی رو که گفتم یه موضوع متفاوت داره اصلا هم تعصبی جز روی گیم اف ترونز و بریکینگ بد روی هیچ کدوم از اون سریالای دیگه یا سبکای دیگه ندارم
واسه موسیقی هم همینجوریه قبلا بحثش شده اصلا قبول ندارم میگن فضای اکوستیک در هر شرایطی بهتر از فضای دیجیتال و نرم افزاریه
اینم یه طرز فکر تعصبیه
☺
|
هر جای خونه
هر جای خونه
هر جای خونه
شــمع روشن شه
پـروانــه ها
دور تــو
میـگـردن
از این مردن
که دنیامو گرفته
امین امشب گالا بالای 4 تا میخوره ببین کی گفتم ، اینا تازه دارن بسته بازی میکنن
☺
|
هر جای خونه
هر جای خونه
هر جای خونه
شــمع روشن شه
پـروانــه ها
دور تــو
میـگـردن
از این مردن
که دنیامو گرفته
مخالفم
كي گفته همچين سريالايي مخاطبش منتقداست فقط؟؟؟ اصلا و ابدا اين طور نيست
مردمم الكي نمره نميدن الان تو تو سريالاي نمره بالا كدوم مد نظرت ميگي بد؟؟
اگر تروديتكتيو كه از نظر ساخت رو دستش ميست حتي گيم او هم از نظر فني ساختاري بهش نميرسه
راجع يه سرگرمي هم اولين هدف تمام فيلم و سريال همين سرگرمي ولي اگر در همون سطح بمونه ميشه اثر متوسط اگر دو تا حرف داشته باشه ميشه اثر خوب
چقدر خوبه علاوه بر اين كه به قول خودت سرگرم ميشي دو تا چيزم به فكر وأدارت كنه دو تا ديالوگشم روت تاثير بذاره
موسيقي هم قطعا هرگز فضاي ديجيتال نميتونه جايگزين اكوستيك بشه و تو به خاطر تعصب و علاقت رو اين نوع موسيقي ميگي
فیلیپه لوییز دیوس باس اخراج میشد
☺
|
هر جای خونه
هر جای خونه
هر جای خونه
شــمع روشن شه
پـروانــه ها
دور تــو
میـگـردن
از این مردن
که دنیامو گرفته
در حال حاضر 491 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 491 مهمان ها)