این اصفهانی خرو نیگا
هرکه او بیدارتر پر دردتر....
نوشته اصلی توسط asc ناراحت چرا باس خوشحال باشه که این روزی یه آلبوم میده جای آریان و براش پر میکنه رضا در به در دنبال خواننده جدیده فعلن متمایل شده به سمت یراحی خدا کنه کل تنظیمای محسنو کوشان بزنه یه وقت نیاد اینور
چونــ اونمـ نیستــ پســ کلنـــ هیچیــــــــــــ ـ ـ ـ
نوشته اصلی توسط Milad والا من نگرفتم چی گفتی به رو خودم نیاوردم میلاد 771 رو میگه ولش کن
نوشته اصلی توسط DePreSso آخه اول یه جوره دیگه بود یهوو هویت اصلیشو بروز داد از حد جلو نرو که ...... حالا خودت چه تحفه ای هستی مثلا
نوشته اصلی توسط mahdi این اصفهانی خرو نیگا گوسپند من اراکیم میلاد اصفهانی یوزرش milad771
Hero Enter Viva Real Madrid
نوشته اصلی توسط DePreSso آخه اول یه جوره دیگه بود یهوو هویت اصلیشو بروز داد کفتاره مواطب باش
نوشته اصلی توسط mahdi آره ولی خیلی غد و یه دنده س هر چی میکی باز حرف خودشو میزنه با توجه به اينکه درسش خوب بوده چقد حيف
نوشته اصلی توسط DePreSso آخه اول یه جوره دیگه بود یهوو هویت اصلیشو بروز داد همه اینا دست نشانده اسرائیل غاصبن
نوشته اصلی توسط Milad گوسپند من اراکیم میلاد اصفهانی یوزرش milad771 بزغاله تو مگه نبودی با وان اف عکس گرفته بودی تو سیصدو سی وسه وپل
نوشته اصلی توسط SINA رضا در به در دنبال خواننده جدیده فعلن متمایل شده به سمت یراحی خدا کنه کل تنظیمای محسنو کوشان بزنه یه وقت نیاد اینور
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 464 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 464 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن