نوشته اصلی توسط mahdi درسش خوب نبود کسی خبر نداشت کلا سرو صدایی که راه انداخته بود همه این فکرو میکردن چون فقط مامانش بیشتر بهش نزدیک بود اونم که جرات نمیکنه بهش چیزی بگه پدر که نباشه ... مهدی یوزرت قبلیت چی بود؟ نوشته اصلی توسط ahmadsp بیا با هم بریم پیش من باتو جهنمم نمیام یره
ضعف ما اواز نبود کوک غلط ساز بود...
نوشته اصلی توسط Milad احمد طوری شوخی میکنه که ادم واسه تشخیصش باید درخواست ویدیو چک بده گو خوریش به تو نیومده
نوشته اصلی توسط Milad تا مهدی مارو اصفهانی نکنه ول کن نیست آخرش اصفهانی میکنمت
هرکه او بیدارتر پر دردتر....
نوشته اصلی توسط mahdi همش فکر میکردم این میلاد اسکوله رئالیه تو فرندامه یه عمر مارو عوضی کردی نه ببخشید گرفتی
Hero Enter Viva Real Madrid
نوشته اصلی توسط mahdi درسش خوب نبود کسی خبر نداشت کلا سرو صدایی که راه انداخته بود همه این فکرو میکردن چون فقط مامانش بیشتر بهش نزدیک بود اونم که جرات نمیکنه بهش چیزی بگه پدر که نباشه ... ايشالا که بالاخره بتونه نتيجه بگيره
نوشته اصلی توسط mahdi همش فکر میکردم این میلاد اسکوله رئالیه تو فرندامه اگه هستی پخ کن یوزر بی اف نه اف بی تو
نوشته اصلی توسط madrid_25 من باتو جهنمم نمیام یره علی اقا نشناختی قدر مطلق
نوشته اصلی توسط mahdi آخرش اصفهانی میکنمت مدل جدیده ؟
نوشته اصلی توسط madrid_25 مهدی یوزرت قبلیت چی بود؟ من باتو جهنمم نمیام یره به زور میبریمت نمیای
نوشته اصلی توسط M.GCH ايشالا که بالاخره بتونه نتيجه بگيره ممنون خانم دکتر انشاا .. همچنین
HADIS
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 500 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 500 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن