نوشته اصلی توسط ahmadsp خوراک قلیون و سیگاره سیگار نمیکشم ولی قلیون تواین دروز خیلی کشیدم جات خالی فاز عجیبی میداد تو شرشر بارون
ضعف ما اواز نبود کوک غلط ساز بود...
نوشته اصلی توسط mahdi سی و سه پل میگن خشکه نوشته اصلی توسط ahmadsp تو ابدارش کن خو کردین تو ما درم نمیارینا
Hero Enter Viva Real Madrid
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بسه دیگه
هرکه او بیدارتر پر دردتر....
نوشته اصلی توسط mali68 امین به حرف اینا گوش نکن من واقعا به مباحثت ایمان دارم و بهت افتخار میکنم..ادامه بده..راستی نظرت راجع به مودب پور چیه؟ راست میگی؟؟ تینیجری مینویسه همین...ارزش گذاشتن وقت بیشتری رُ روش نمیبینم
نوشته اصلی توسط mahdi وانت هم نداری؟ گرفتی بنداز تو خظ سرویس مدرسه اره ولی خب نیازی نیست خودتو درگیر این مسائل بیخود کنی بچه های مردمو عین گوسفند،پزت کنم عقب وانت چطوره؟پارسال بهار دسته جمعی...
نوشته اصلی توسط SINA لاشیا ببینین میتونین یه کاری کنین امین تاپیک خدافظی بزنه هاست انجا که هیچ رادیو جوانم دیگه بالا نمیاد
نوشته اصلی توسط madrid_25 سیگار نمیکشم ولی قلیون تواین دروز خیلی کشیدم جات خالی فاز عجیبی میداد تو شرشر بارون ضر نزن دیگه هوس میندازی مارو
نوشته اصلی توسط Milad کردین تو ما درم نمیارینا خوش خوراکه واسه اونه
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 446 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 446 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن