نوشته اصلی توسط AkbaR یعنی چی مال منه ؟ دانلود کردم هنوز ندیدم ولی درجه سنی داره دیگه.دوست داری دیگه
نوشته اصلی توسط AkbaR به تو می گم ملی نشنوه سریالش تاره از فصل 2 و 3 جون می گیره مالی تمومش میکنه قطعا ادمی نیست نیمه کاره بذاره
نوشته اصلی توسط Herzeleid مالی تمومش میکنه قطعا ادمی نیست نیمه کاره بذاره تمومش که کردم میگم ببینی یا نه
نوشته اصلی توسط mali68 درجه سنی داره دیگه.دوست داری دیگه عجبا 10 تا سریال دوس دارم یکیش یه کم فضای باز اجتماعی داره دلیل نمیشه که خودم اینجوری باشم
نوشته اصلی توسط mali68 تمومش که کردم میگم ببینی یا نه من از این ژانر چیزی نمیبینم
نوشته اصلی توسط AkbaR عجبا 10 تا سریال دوس دارم یکیش یه کم فضای باز اجتماعی داره دلیل نمیشه که خودم اینجوری باشم ناراحت شدین؟..کالیفرنیارو ببین خوشت میاد..برد پیت محشره..امین توام اگه ندیدی ببین
نوشته اصلی توسط mali68 ناراحت شدین؟..کالیفرنیارو ببین خوشت میاد..برد پیت محشره..امین توام اگه ندیدی ببین از برد پیت خوشم نمیاد موضوعش چیه؟؟
نوشته اصلی توسط Herzeleid از برد پیت خوشم نمیاد موضوعش چیه؟؟ شاید با این بازیش خوشت بیاد..بذار اکبر ببینه بعد میگم..میخوام سورپرایز شه
نوشته اصلی توسط mali68 ناراحت شدین؟..کالیفرنیارو ببین خوشت میاد..برد پیت محشره..امین توام اگه ندیدی ببین الان امین می گه رفت توو لیست منتها 1-2 ماه دیگه سینما پارادیزو رو گفتم ببین دهن منو سرویس کرد تا ببینه
نوشته اصلی توسط mali68 شاید با این بازیش خوشت بیاد..بذار اکبر ببینه بعد میگم..میخوام سورپرایز شه به بازیش ربطی نداره کلا باهاش حال نمیکنم
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 674 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 674 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن