نوشته اصلی توسط HASSAN نه تخفیفی نداره فک کنم چرا دروغ میگی
میریم برای برد پنجشنبه 10/07/1393 ساعت : 18:30 هفته 11 جام خليج فارس : استقلال - ملوان زنده از شبکه سه
ای بابا باز حجمم پرید
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] خریدیم 4 میلیون گرونه
نوشته اصلی توسط Herzeleid گرونه بهترین لپ تاپ مولتی مدیا جهان
عجب بدبختیه باز زنگ بزنم واسه چن صد مگ
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] خریدیم 4 میلیون همین امروز داشتم باهاش کار می کردم واسه دوستم بود....خیلی لب تاب خوبی...سنگینه که فک نکنم تو جا به جاش کنی زیاد ..و در ضمن صفحه نمایشش لک می یفته زود
نوشته اصلی توسط Al!rezA همین امروز داشتم باهاش کار می کردم واسه دوستم بود....خیلی لب تاب خوبی...سنگینه که فک نکنم تو جا به جاش کنی زیاد ..و در ضمن صفحه نمایشش لک می یفته زود دیگه براق همینطوریه لک میفته
نوشته اصلی توسط Chavosh دیگه براق همینطوریه لک میفته مبارکت باشه من متاسفانه لب تاب به کارم نمیاد ..نرم افزار 3d جواب نمیده .. الی برو ببین اگه جای هارد داره ..یه ssd بگیر بزن تنگش ....64 گیگ ..فقط ویندوزو روش بنصب
نوشته اصلی توسط Al!rezA مبارکت باشه من متاسفانه لب تاب به کارم نمیاد ..نرم افزار 3d جواب نمیده .. الی برو ببین اگه جای هارد داره ..یه ssd بگیر بزن تنگش ....64 گیگ ..فقط ویندوزو روش بنصب برای خودم نگرفتم که
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 431 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 431 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن