علي مظاهري كي شروع ميشه پس
مودریچ و موتا در حال ورزش صبحگاهی
سنتوری 2 !!!!
عجب چیزی گفته توش !!!!
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مریضم مریـــــض ..
دارم می میــــرم !!!!
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
انقد به لپ تابِ محل ندادم خودش که درست شد
همه چی چقد زیباستپی سی همه چی و داغون نشون میداد
به گزارش بانی فیلم داریوش مهرجویی فیلمنامه «سنتوری 2» را در بانک فیلمنامه خانه سینما ثبت کرد.
لازم دونستم یه توضیحی بدم
من از دست هیچکی ناراحت نیستم و به خاطر شوخی ها اصلا ناراحت نشدم چون خودم دیدین که با همه شوخی میکردم
اشتباه از خودم که اومدم در بحث ها شرکت کردم و با کسانی هم کلام شدم که حداقل هفت سال از خودم کوچکتر بودن
نباید میومدم مسائل کاری یا حتی مسائل شخصی خودم رو اینجا میگفتم و ...
این پست رو هم دادم که سوء تفاهم برطرف بشه حالا هر کس هر چی میخواد بگه ، اصلا مهم نیست
ممنون از دوستانی که لطف داشتن
در حال حاضر 368 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 368 مهمان ها)