علي مظاهري كي شروع ميشه پس![]()
مودریچ و موتا در حال ورزش صبحگاهی
![]()
سنتوری 2 !!!!
عجب چیزی گفته توش !!!!![]()
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مریضم مریـــــض ..
دارم می میــــرم !!!!
![]()
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
انقد به لپ تابِ محل ندادم خودش که درست شد![]()
همه چی چقد زیباستپی سی همه چی و داغون نشون میداد
![]()
به گزارش بانی فیلم داریوش مهرجویی فیلمنامه «سنتوری 2» را در بانک فیلمنامه خانه سینما ثبت کرد.![]()
لازم دونستم یه توضیحی بدم
من از دست هیچکی ناراحت نیستم و به خاطر شوخی ها اصلا ناراحت نشدم چون خودم دیدین که با همه شوخی میکردم
اشتباه از خودم که اومدم در بحث ها شرکت کردم و با کسانی هم کلام شدم که حداقل هفت سال از خودم کوچکتر بودن
نباید میومدم مسائل کاری یا حتی مسائل شخصی خودم رو اینجا میگفتم و ...
این پست رو هم دادم که سوء تفاهم برطرف بشه حالا هر کس هر چی میخواد بگه ، اصلا مهم نیست
ممنون از دوستانی که لطف داشتن
![]()
در حال حاضر 30 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 30 مهمان ها)