نوشته اصلی توسط john_chavoshi رکورد تعداد خرید البوم دست کیه؟ این امارا دیگه فسیل شد
نوشته اصلی توسط Herzeleid خوش به حال مهشید درست نمیشن ...ذات ادما رُ نمیشه عوض کرد ... مهشید که یه شوهر دزده ماهره ابی هم مثه اینکه از زنهای چاق بدش نمیاد ذات اون آدما مشکلی نداره ، باید کرمشون رو بگیرن و آدمشون کنن
نوشته اصلی توسط DePreSso چهارم میشیم یعنی ؟! من بیشتر از اونا استرس دارم اگه کاراته و تکواندو انتظارات و برآورده کنن میتونیم چهارم شیم منتها مهم ترین مدال ها دوتا مدال بوکس که اگه بگیرن حتما چهارم میشه ایران
نوشته اصلی توسط asc کبدی مردان وزنان - والیبال -بسکتبال - دو وزن بوکس - 3 ،4 تا کاراته وتکواندو 6 تا 3 تا تکواندو 3 تا کاراته
من دریغ از یه دونه حتی .. ولی به خودم قول دادم ک این دفعه حتما بگیرم
نوشته اصلی توسط asc کبدی مردان وزنان - والیبال -بسکتبال - دو وزن بوکس - 3 ،4 تا کاراته وتکواندو حداقل 4 تا طلا میتونن بگیرن ولی قزاقستان هم تو فینال بوکس میتونه طلا بگیره
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi 40تا ژاکت منم 40 تا 13 ولی نه همه باهم طی یه مدت چند هفته ای جالبه الان خودم یکیشم ندارم
نوشته اصلی توسط Herzeleid این امارا دیگه فسیل شد تو برو جناییتو ببین
ظاهرا که تیمی دو تا محسوب میشه شنیدم تو تی وی میگفت
هرکه او بیدارتر پر دردتر....
نوشته اصلی توسط ehsan1361 حداقل 4 تا طلا میتونن بگیرن ولی قزاقستان هم تو فینال بوکس میتونه طلا بگیره مدال بسکتبال و دو تا بوکس واسه من از همه مدالایی که تا الان گرفتیم و خواهیم گرفت بیشتر ارزش داره
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 470 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 470 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن