نوشته اصلی توسط DePreSso من دریغ از یه دونه حتی .. ولی به خودم قول دادم ک این دفعه حتما بگیرم باید واسه پارو رکورد بزنی که نخریدنای قبلیت بخشوده بشه
نوشته اصلی توسط Herzeleid 6 تا 3 تا تکواندو 3 تا کاراته تو بانوان دوتا تکواندو و یدونه کاراته میگن شانس طلا ندارن پس در بهترین حالت میشه 5 تا
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi 40تا ژاکت 40 تا رو میزاری تو وبلاگ میدی به خورد هوادارا
هرکه او بیدارتر پر دردتر....
نوشته اصلی توسط mahdi ظاهرا که تیمی دو تا محسوب میشه شنیدم تو تی وی میگفت فکر نکنم
نوشته اصلی توسط asc اگه کاراته و تکواندو انتظارات و برآورده کنن میتونیم چهارم شیم منتها مهم ترین مدال ها دوتا مدال بوکس که اگه بگیرن حتما چهارم میشه ایران قزاق فقط بوکسو داره یا توو رشته های دیگه هم احتمالش هست طلا بگیره ؟
نوشته اصلی توسط ehsan1361 حداقل 4 تا طلا میتونن بگیرن ولی قزاقستان هم تو فینال بوکس میتونه طلا بگیره قزاقستان 7 تا بوکس رفته فینال واترپلو هم شانس اول قهرمانیه برای همین میگم سرنوشت ایران دست بوکس وکاراتس
لعنت باید دهنت صاف شه تا شاید شاید و شاید ....
نوشته اصلی توسط DePreSso قزاق فقط بوکسو داره یا توو رشته های دیگه هم احتمالش هست طلا بگیره ؟ واترپلو
نوشته اصلی توسط Herzeleid مدال بسکتبال و دو تا بوکس واسه من از همه مدالایی که تا الان گرفتیم و خواهیم گرفت بیشتر ارزش داره بسکتبال میبازن از لحاظ بدنی کم آوردن قزاقستان هم 7 تا فینالیست بوکس داره
نوشته اصلی توسط john_chavoshi باید واسه پارو رکورد بزنی که نخریدنای قبلیت بخشوده بشه این همه آخه میخوام چیکار ؟ ولی از هر کدوم 1 دونه میگیرم
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 473 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 473 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن