نوشته اصلی توسط mahdi مایه داری پسدانشگاه میخوای چیکار علم بهتر است یا ثروت
نوشته اصلی توسط DePreSso واسه پارو میخوام برم مغازه جعبه البوم رو بردارم بگم این چند فک کنم باید بگم این البوم پاروی بی قایق کیلو چنده
نوشته اصلی توسط ehsan1361 داور تو بسکتبال زیاد نقش نداره فوقش بتونن چند تا خطا بگیرن میبینیممسئله اون نیست اینقدر اذیت میکنن تا بریزن بهم
هرکه او بیدارتر پر دردتر....
نوشته اصلی توسط asc درصد شوت اسیایی ها خیلی پایینه بنابراین هرکی زیر سبد و داشته باشه برندس اگه حامد گیج نزنه بازی مال ایرانه حالا ببین فردا کره ای ها چپ و راست 3 میزنن 3 زنای ماهرین ولی زیر سبد ضعیفن ضد حمله هم عالی میزنن
نوشته اصلی توسط M.GCH علم بهتر است یا ثروت نه دلار
نوشته اصلی توسط mahdi میبینیممسئله اون نیست اینقدر اذیت میکنن تا بریزن بهم اگه داور هم بیطرف باشه ، به نظر من حریف کره نمیشیم صمد و کمرانی و حامد از لحاظ بدنی مشکل دارن
نوشته اصلی توسط ehsan1361 حالا ببین فردا کره ای ها چپ و راست 3 میزنن 3 زنای ماهرین ولی زیر سبد ضعیفن ضد حمله هم عالی میزنن استرس فینال خیلی بالاس فکر نکنم زیاد بتونن 3 بزنن فقط ضد حمله خطرناکه و اینکه حامد و5 فول کنن
نوشته اصلی توسط A M I R می ترسم بخوابم صبح پا شم 200 صفحه اومده باشه جلو ساعت 1 شیش قفله کن تالارو
نوشته اصلی توسط john_chavoshi واسه پارو میخوام برم مغازه جعبه البوم رو بردارم بگم این چند فک کنم باید بگم این البوم پاروی بی قایق کیلو چنده بعد وانت بزن توو شهر پخشش کن
نوشته اصلی توسط A M I R می ترسم بخوابم صبح پا شم 200 صفحه اومده باشه جلو الان ممد و میلاد میان بحث فوتبال راه میندازن
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 179 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 179 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن